Julemorgenkaffe

24. december 2009

Et dejligt stort krus kaffe i selskab med Søren er den bedst tænkelige start på julen. Dagen er endnu ikke startet for teenageren, men det regnede jeg heller ikke med, han sover længe som alle andre teenager. Jeg har været i gang i køkkenet for min ovn er ikke stor nok, sådan en både at rumme gås og steg, så flæskestegen er allerede i ovnen og senere i eftermiddag, overtages ovnen af en dejlig gås, som har haft et fantastisk fritgående liv på en går lige her tæt på.

Tror lige jeg kan snuppe et krus kaffe mere inden jeg kaster mig over ris a la manden.

God julemorgen. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

10 kommentarer

 • Reply Fru E 24. december 2009 at 08:40

  Teenagerene (det er de jo begge nu) sover også her, jeg har lige en rolig stund inden jeg hopper i bad. Manden henter morgenbrød.

  Rigtig god jul, håber at du og familien får en dejlig aften.

  Knus

  • Reply Catarina 24. december 2009 at 09:37

   Fru E
   Du og familien ønskes også en rigtig glædelig juleaften. 🙂

 • Reply Olines 24. december 2009 at 09:36

  Tak og i lige måde.

 • Reply Jonna 24. december 2009 at 10:55

  Lyder hyggeligt en dejlig jul til jer.

  • Reply Catarina 24. december 2009 at 13:55

   Tak og i lige måde Jonna. 🙂

 • Reply Megan 24. december 2009 at 11:53

  Glædelig jul til jer i det fynske fra os i det sjællandske! :0)

  • Reply Catarina 24. december 2009 at 13:56

   Megan
   Og rigtig meget i lige måde Megan – jeg håber I får en dejlig dag og aften. 🙂

 • Reply Tina - omme i London 24. december 2009 at 12:25

  Rigtig glaedelig jul til dig og dine. Sikke nogle dejlige julestemningsbilleder. 🙂

  • Reply Catarina 24. december 2009 at 14:01

   Tina – omme i London
   Og rigtig glædelig jul i London – jeg håber I får nogle rigtigt dejlige dage. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.