I aftenmørket

30. december 2009


~Panasonic DMC-TZ7 |f/3.3|1/4 sek.|ISO 100|EV -1.7|25mm|Flash.

Nu er aftenen faldet på og der er helt mørkt udenfor, naaa ikke helt, der er lys op af vores trappe og de enkelte lygtepæle jeg kan se i rundkørslen derude i det fjerne er også tændt, men ellers er her mørkt. Jeg sidder ved stearinlysenes skær og læser i ”AnneMad – Små retter fra hele verdenen”, for noget af morgendagens mad, bliver lavet ud fra, et par af opskrifterne i bogen her. Umm jeg glæder mig allerede. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply TinaLiel 31. december 2009 at 00:28

  Hvor hyggeligt. Jeg elsker også at sidde at kigge i kogebøger om aftenen. Billedet er blevet rigtig godt. Lige tilpas blitz. KNUS

  • Reply Catarina 31. december 2009 at 10:00

   TinaLiel
   Nu er der købt de småting jeg manglede. Ja billedet er faktisk ok, men der skulle lige skrue ned for EV’en for eller var det for meget. 🙂

 • Reply Madame 31. december 2009 at 08:44

  Det ser hyggeligt ud, Catarina! Jeg håber, du fandt en lækker ret i kogebogen.

  Rigtig godt nytår til dig!

  • Reply Catarina 31. december 2009 at 10:01

   Madame
   Jeg fandt ikke en men flere og i aften laves to af dem.

   Også et godt nytår til dig.

  Skriv en kommentar