I aftenmørket

30. december 2009


~Panasonic DMC-TZ7 |f/3.3|1/4 sek.|ISO 100|EV -1.7|25mm|Flash.

Nu er aftenen faldet på og der er helt mørkt udenfor, naaa ikke helt, der er lys op af vores trappe og de enkelte lygtepæle jeg kan se i rundkørslen derude i det fjerne er også tændt, men ellers er her mørkt. Jeg sidder ved stearinlysenes skær og læser i ”AnneMad – Små retter fra hele verdenen”, for noget af morgendagens mad, bliver lavet ud fra, et par af opskrifterne i bogen her. Umm jeg glæder mig allerede. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply TinaLiel 31. december 2009 at 00:28

  Hvor hyggeligt. Jeg elsker også at sidde at kigge i kogebøger om aftenen. Billedet er blevet rigtig godt. Lige tilpas blitz. KNUS

  • Reply Catarina 31. december 2009 at 10:00

   TinaLiel
   Nu er der købt de småting jeg manglede. Ja billedet er faktisk ok, men der skulle lige skrue ned for EV’en for eller var det for meget. 🙂

 • Reply Madame 31. december 2009 at 08:44

  Det ser hyggeligt ud, Catarina! Jeg håber, du fandt en lækker ret i kogebogen.

  Rigtig godt nytår til dig!

  • Reply Catarina 31. december 2009 at 10:01

   Madame
   Jeg fandt ikke en men flere og i aften laves to af dem.

   Også et godt nytår til dig.

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.