Menu
Familieliv

Nytårsaften 09

Hverken Søren eller jeg er festaber. Vi har ligesom været der og i de år, vi har været sammen, har vi altid holdt en dejlig stille og rolig nytårsaften. En aften hvor Søren har lært drengene hvordan man håndtere krudt så ingen kommer til skade og hvor vi har hygget med lidt god mad og en smule vin. Sådan blev vores aften også i går, men i går skulle Christian og en kammerat køres til fest oppe i Vissenbjerg klokken 8, så inden da, skulle vi være færdige med at spise. De to herre i familien havde valgt at vi skulle have et stort stjerneskud som forret og jeg havde valgt hovedretten som var; små spicy fishcakes med en sursød thaisalat.

Da Christian var blevet kørt til fest, sad Søren og jeg og hyggede i eget selskab med kaffe og jeg snuppede en enkelt Smirnoff Ice, da jeg vidste at nok skulle hente en træt ung mand på et tidspunkt. Indimellem, når vi trængte til lidt luft, gik vi ud i den ualmindelige smukke decemberaften og skød et par raketter af. Klokken blev 12 og det nye år blev kysset og skudt ind på aller hyggeligste vis. Derefter gik det faktisk kun ned ad bakke for mig og vi måtte begge kapitulere da klokken var to, det er ikke sådan at være A-menneske en nytårsaften. 😉

Da klokken var halv fire, ringede Christian og ville gerne hentes. Jeg smuttede op efter han og da jeg så ham komme gående ud til bilen, kunne jeg godt se at han ikke var helt appelsinfri. 🙂 Han sagde han havde det en smule dårligt og vi kørte hjemad, dog uden at han måtte “overgive” sig. Vel hjemme væltede han omkuld og snorkede inden jeg selv havde fået tøjet af.

Et skønt år og en dejlig aften er nu slut og jeg kan kun se tilbage på 2009 med fryd. Må 2010, blive bare halvt så godt, så er jeg glad. 🙂

13 kommentar

 • Fru E
  1. januar 2010 at 12:50

  Rigtig godt nytår Catarina. Vi havde gode venner på besøg og inviterede senere naboen ind, så vi var 6 voksne og 5 unge til at hoppe ind i det nye år. Kom i seng kl. 4. Rigtig hyggeligt.

  Det må have været en god fest Christian var til 🙂 Håber ikke, at han har det for slemt i dag.

  Reply
  • Catarina
   1. januar 2010 at 15:18

   Fru E
   Det lyder også som om I havde en dejlig aften. Nej, Christian var ikke fuld men en smule overristlet og han har lidt ondt i maven i dag. 😀

   Reply
 • Jens
  1. januar 2010 at 14:34

  Det lyder som en hyggelig aften. Jeg foretrækker også at fejre det nye år stille og fredeligt.

  Godt nytår til dig. 😀

  Reply
  • Catarina
   1. januar 2010 at 15:18

   Jens
   Jeg tror faktisk der er flere og flere som fejre det på en stille og rolig måde. 🙂

   Reply
 • anjoe
  1. januar 2010 at 14:35

  Rimkogeren og jeg er heller ikke festaber, højest originaler 😀
  Vi fik den ønskede fredelige nytårsaften sammen med Frederik, og da lysten til champagne viste sig lig med nul, ja så skålede vi i postevand!
  De bedste ønsker for det nye år; din status for 2009 er dejlig læsning 😉

  Reply
  • Catarina
   1. januar 2010 at 15:20

   anjoe
   Hi hi vi skålede i kaffe for her havde vi heller ikke lyst til boblevand. 🙂

   Må I også få et dejligt nyt år. 🙂

   Reply
 • Bente
  1. januar 2010 at 16:15

  Du er da kommet ind i 2010 med en superhyggelig tosom aften, lyder det som om! Og menuen ville lige være faldet i min smag 😉 .

  Vi var også helt alene, manden og jeg, og selv om vi er B-mennesker, ‘overgav’ vi os faktisk, før I gjorde – for 1.15 lå vi under dynen 😉 . Det tror jeg ikke, jeg har prøvet før – men jeg kunne ikke holde mig vågen, og så er sengen nu et rart sted.

  Jeg misunder dig i øvrigt ikke, at du skulle ud at køre midt om natten! Kunne Christian ikke have overnattet der, hvor han var til fest?

  Reply
  • Catarina
   1. januar 2010 at 17:29

   Bente
   Jeg kan faktisk godt lide den simple tosomme hygge nytår. Så er den 1. januar desto meget bedre uden tømmermænd og med plads til hvad vi hver isør måtte have lyst til.

   De var 20 til den fest Christian var til og der var ingen der skulle sove, da faren selv havde gæster. Det er nu ikke så tit at vi kører begge veje, men i går havde han det ikke helt så godt og ville gerne hjem. 😉

   Reply
 • Per
  1. januar 2010 at 16:24

  Rigtig godt nytår herfra 🙂
  Menuen lød fantastisk for en thai-fan som mig.
  Vi nød også aftenen i ro og fred, og da børnene længe er flyttet hjemmefra, slap vi endda for natkørsel 😉
  Vi skålede iøvrigt i cola 🙂
  Glæder mig meget til at følge begge din blogs i 2010
  Tak for i år 🙂

  Reply
  • Catarina
   1. januar 2010 at 17:32

   Per
   Mange tak skal du have. 🙂

   Vi er selv vilde med østerlandsk mad af alle afskygninger, så her var der helle ingen beklagelser. 🙂

   Mht. natkørslen så er vi i gang med den sidste, så vi kan også snart se en ende på det. 🙂 Ikke at der er så slemt når bare man har fri dagen efter. 🙂

   Nogle bloggere, faktisk en del er åbenbart ikke så alkoholiserede, egentligt dejligt at der er flere af os. 🙂

   Selc tak for i 2009 og jeg glæder mig i den grad til se mange billeder her i 2010.

   Reply
 • Pia
  3. januar 2010 at 01:06

  Jeg er sikker på jeres første år som ægtepar blir mindst lige så godt som alle de andre har været:o)
  Dejligt at høre at i er kommet godt ind i det nye år, jeg glæder mig til endnu et år i folden sammen med dig.
  Snakkes inden i rejser:o)
  Kram og tanker og endnu mer

  Reply
  • Catarina
   4. januar 2010 at 10:25

   Pia
   Glæder mig også til et dejligt år med masser af snak med dig. Godt nytår til dig søde og jepper, vi snakkes inden ve smutter mod varmen. 🙂

   Reply
 • Endnu en lille kameratest (fyrværkeri)
  8. januar 2013 at 09:45

  […] jeg ville få af evt. fyrværkeri, ikke ville være de samme som dem, jeg andre år, (2008, 2009) har skudt med det store Nikon og med trådudløser. Men derfor burde det jo ikke være umuligt, at […]

  Reply

Skriv en kommentar