Lidt fraværende

..det er hvad jeg har været de sidste par dage. Ikke engang Photobloggen er blevet opdateret (det er den så nu 😉 ). Det er noget sjusk, jeg ved det, men jeg havde lige nogle ting, jeg var nød til at tage op til overvejelse og dertil havde jeg brug for “fred”. Om jeg er opdater bloggen her, flere gange om dagen, tvivler jeg nok på, for så meget er der trods alt ikke at berette om, men mit mål er at holde Photobloggen rimeligt opdateret. NU vil jeg smutte på en blogrundfart og se hvad I andre har bedrevet de sidste par dage med. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
10 thoughts on “Lidt fraværende”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.