Menu
Familieliv

Susende travl søndag

..bliver det ikke for mit vedkommende, omend jeg har været tidlig oppe (kunne ikke sove mere da klokken var 05:30) og i fuld gang. Den første maskine med sengetøj er ved at være færdig, dyner og puder er blevet luftet ude i frostvejret og de fløj ikke væk, selvom det blæser en hård kuling derude. 😉 De første par kopper kaffe er for længst indtaget og det i det aller bedste selskab, nemlig sammen med manden i mit liv.

Her, når klokken slå ti, er jeg den der sidder på spinningcyklen, klar til en solid omgang spinning og tro mig, det skal gøre godt efter en dejlig dovne-hygge lørdag, hvor der blev indtaget alt for meget, som ikke var nødvendigt. Hvad resten af søndagen skal bruges til, det ved jeg ikke, men mon ikke jeg/vi finder på noget, det tror jeg. 😀

Go’ morgen til jer derude.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Fru E
  10. januar 2010 at 08:54

  Måske skulle jeg foreslå søndagsspinning hos os, det gad jeg nemlig godt da det vil passe perfekt i forhold til de to andre dange jeg går. Tror bare jeg nupper motionscenteret i dag hvis hovedet kan stå stille nok.

  Rigtig god søndag 🙂

  Reply
  • Catarina
   10. januar 2010 at 13:05

   Fru E
   Det skulle du da ta’ at gøre. Her kører vi en spin 3 som vare 1 ½ time og det er hvad der er om søndagen. I dag var vi 10 på holdet. Fedt at starte søndagen sådan og hjemme inden middag igen. 🙂

   Reply
 • Olines
  10. januar 2010 at 09:47

  Det lyder da som en dejlig søndag du har foran dig. Jeg skal have besøg af mødregruppen anno 1999 og det er altid hyggeligt!

  Reply
  • Catarina
   10. januar 2010 at 13:06

   Olines
   Og din søndag lyder da også hyggelig. Hyg dig. 🙂

   Reply
 • Hege
  10. januar 2010 at 10:10

  God morgen til deg, du turbomenneske.

  Reply
  • Catarina
   10. januar 2010 at 13:08

   Hege
   😆 turbomenneske er vist en lettere overdrivelse, nok bare -menneske. 😉

   Reply

Skriv en kommentar