The Room

I Odense findes der en café i Brandts Passage der hedder The Room. Hverken Søren eller jeg har været derinde før og i dag blev vi enige om at en let frokost på én af Odenses caféer måtte være sagen. Vi var egentlig på vej til Café Cuckoo’s Nest også i Brandts Passage, da vi gik forbi The Room og besluttede at vi ville der ind i stedet.


~Panasonic TZ7.

Selve cafeen var faktisk ret hyggelig og der var plads mellem bordene. Der er nogle steder hvor jeg synes at bordene står så tæt, at det føles som om jeg sidder på skødet af sidemanden. 😕 Men sådan er det ikke på The Room og betjeneingen er også sød og smilende. Søren skal altid prøve et steds burger, når den findes på kortet og rigtig mange gange er han blevet positivt overrasket, det er blev han så ikke lige på The Room. Burgeren smagte ikke af noget særligt og de fries der var til, havde fået alt for meget og smagte mere af fedt end fries. Jeg valgte en bagel med laks med rygeostcreme, rødløg osv. og den var bare i top. Baglen var dejlig sprød og rygeostecremen var tilsmagt så den passede fint til den fede laks. Den kan jeg godt anbefale hvis du en dag skulle smutte indenom The Room.

Godt mætte gik vi en lille tur i Odenses gader. Turen blev dod ikke så lang, for det var bindende koldt og jeg havde ikke fået nok tøj på til en travetur. 😉

Aftensmaden tror jeg vi begge springer over – og det gør nok helle ikke noget. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
14 thoughts on “The Room”

 • Åh ja, det er da også superhyggeligt med sådan en tosom frokost i byen – ærgerligt at Sørens burger ikke var meget værd! Og ja, ovenpå en solid frokost, så er det ikke nødvendigt med aftensmad … sådan har vi det også her 😉 .

 • 2 dage med café besøg 🙂 Det lyder lyder hyggeligt og som en cafe jeg/vi må inden om.

  Vi har lavet café mad hjemme. Club sandwich og pommes. Vi var nemlig 7 til frokost, ældstepigen havde 3 gæster til spisning.

  🙂

 • Ikke mange steder at de kan lave en rigtig burger! Men altid spændende at prøve en ny cafe. Savner Brandts når man sådan læser om den. Jeg er fra en forstad til Odense så det har altid været BYEN. KNUS

  • TinaLiel
   Brandts er et rigtigt hyggeligt sted, men mest om sommeren hvor man kan sidde ude og nyde en kølig fadøl. Lige nu måtte det godt være sommer her, synes at den vind og de få minusgrader er en smule anstrengende. 😉

  • Karolina
   Uha jeg er heller ikke altid god til at huske morgenmaden, det ender tit med at frokost og morgenmad bliver slået sammen. 😉

   Også en god mandag til dig. 🙂

  • Helle K.
   Nu er der jo for det meste også kun Søren og jeg herhjemme og jeg sagde til Søren da vi mødtes, at jeg ikke har lås på køleskabet og jeg laver ikke mad hvis jeg ikke har lyst og det er han med på. 😀

   Frokosten i går, sluttede nu først omkring 15:30, så der var vitterlig ikke plads til mere. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.