Lørdag morgen

..er stadig ung. Kaffen, som er blevet tilberedt på bedste vis, dufter himmelsk og brændeovnens knitren, akkompagnere radioens P2 på på bedste vis. Det er lørdag og udenfor er det stadig mørkt og koldt, men hvad gør det, når huset er hult og dejligt varmt.


~Panasonic TZ7

Vaskemaskine er for længst sat i gang, for sønnike havde lidt vasketøj med hjem og det skulle han gerne have med sig ned på skolen igen mandag. Lige nu sover den unge mand, men når han vågner engang her i formiddag, skal vi lige have købt et par småting han han er løbet tør for.

Nu vil jeg nyde kaffen og radioens sagte musik – lørdag, du er ret så meget velkommen. 🙂

God morgen derude.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
4 thoughts on “Lørdag morgen”

 • Hvor lyder det hyggeligt – nyd weekenden med sønnike. Hvor tit er han hjemme? Elskede filmen fra igår – helt uden rystelser utroligt. Er også sjovt at se noget fra dine omgivelser. Hvor ville jeg gerne ud i sneen men her er der da lidt regn på vej. Har set den Gorillapod men tvivlede på om den var noget værd så godt at høre at den er god!!! KNUS

  • TinaLiel
   Sønnike er kun hjemme ca 1 gang i måneden – der er altid ´rigtig mage der bliver på skolen i weekenderne og hygger. 🙂

   Nu vil jeg bare gerne have en smule sol og ikke kun det her grå vejr hvor solen slet ikke når at komme frem. 🙂

   Ha’ en dejlig weekend. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.