Søndagen forsvinder

17. januar 2010

..som sand mellem fingrene på mig. Dagen startede eller rimeligt tidligt med en smule morgenmad og en enkelt kop kaffe inden jeg smuttede til en solid omgang spinning, hvor jeg fik fyret en anselig mængde kcal. af.


~Mobilbillede.

Vaskemaskine har snurret lystigt det meste af dagen og jeg er nu nået til bunden af vasketøjsskufferne. Dejligt. Ellers har jeg bare nusset rundt med diverse småting ikke noget væsentligt bare sådan småhygge mig med alt og ingenting. Sms’et med en veninde og spist æbleskiver med resten af familien. Sammenkogt til et enkelt ord, ja – så må det blive; søndagshygget!

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Fru E 17. januar 2010 at 19:59

  Lækker søndag kan jeg forstå :o) Nyd de sidste timer du har sønnike hjemme for denne gang.

  • Reply Catarina 18. januar 2010 at 08:29

   Fru E
   Du har fuldstændig ret, det var en lækker søndag som indeholdt alle de elementer som jeg godt kan lide. 🙂

 • Reply TinaLiel 18. januar 2010 at 13:35

  Sikke en dejlig søndag og du er altså en rigtig spinning queen. KNUS

  • Reply Catarina 18. januar 2010 at 18:27

   TinaLiel
   Bare vendt til sneen forsvinder, så bliver jeg en løbe freak. 🙂 Knus

  Skriv gerne en kommentar