Menu
Strøtanker...

Søndagen forsvinder

..som sand mellem fingrene på mig. Dagen startede eller rimeligt tidligt med en smule morgenmad og en enkelt kop kaffe inden jeg smuttede til en solid omgang spinning, hvor jeg fik fyret en anselig mængde kcal. af.


~Mobilbillede.

Vaskemaskine har snurret lystigt det meste af dagen og jeg er nu nået til bunden af vasketøjsskufferne. Dejligt. Ellers har jeg bare nusset rundt med diverse småting ikke noget væsentligt bare sådan småhygge mig med alt og ingenting. Sms’et med en veninde og spist æbleskiver med resten af familien. Sammenkogt til et enkelt ord, ja – så må det blive; søndagshygget!


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

4 Kommentar

 • Fru E
  17. januar 2010 at 19:59

  Lækker søndag kan jeg forstå :o) Nyd de sidste timer du har sønnike hjemme for denne gang.

  SVAR
  • Catarina
   18. januar 2010 at 08:29

   Fru E
   Du har fuldstændig ret, det var en lækker søndag som indeholdt alle de elementer som jeg godt kan lide. 🙂

   SVAR
 • TinaLiel
  18. januar 2010 at 13:35

  Sikke en dejlig søndag og du er altså en rigtig spinning queen. KNUS

  SVAR
  • Catarina
   18. januar 2010 at 18:27

   TinaLiel
   Bare vendt til sneen forsvinder, så bliver jeg en løbe freak. 🙂 Knus

   SVAR

Skriv en kommentar