Ved at være klar

Søren og jeg har pakket kufferterne og er meget klar, til nogle dage i dejlig sommervarme. Umm at blive varmet igennem af solen sådan midt i januar, er vist ikke så ringe endda. 8)

Mellemstemanden ankom i går og er kar til, at leve og reger som konge i huset de næste 10 dage, hvor vi er på bryllupsrejse. Han har den lille Peugeot til rådighed og skal, for at kunne leve som konge, kun sørge for at der er skovlet sne, hvis der skulle komme noget. Det er vist lige noget der passer den unge mand, som 1. februar skal til Slagelse som værnepligtig. Han er nu ikke helt alene om at passe på hytten, naboen har lovet at kikke efter de dage, hvor han ikke lige er her fra morgen til aften. Hvor er det dejligt, at der vores drenge nu er ved at være så store, at de ikke har noget i mod at være hussittere.

Morgenkaffen venter og jeg kan dufte at den er lavet lige som jeg kan lide den. . 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
26 thoughts on “Ved at være klar”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.