Flyttedag

2. februar 2010

I går fik jeg en mail fra min hotelejer med et godt tilbud, et tilbud om en større lejlighed til en billigere penge og med en hurtigere elevator. Tænk en 3 værelses (3 GB) istedet for en 1 værelses (1 GB) og med flere funktioner og så billigere end den jeg har nu. Jeg kunne ikke sige ned og i dag mellem 8:00 og 15:00 flyttes hele skidtet uden at jeg skal røre en finger selv. Jammen er det da ikke en fantastisk service.

Tak til i123 for deres altid gode service og hurtige response når jeg henvender mig.

PS så hvis bloggen går i sort eller noget i dag, så ved I hvorfor. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Helle K. 2. februar 2010 at 08:08

  Jeg venter spændt 😉

  • Reply Catarina 2. februar 2010 at 10:30

   Helle K.
   Det gør jeg også. 🙂

 • Reply Bente 2. februar 2010 at 11:59

  Indtil videre ser alt da ud til at fungere ;-).
  Men tillykke med den nye lejlighed – god service kan man nu aldrig få for meget af!

  • Reply Catarina 2. februar 2010 at 12:49

   Bente
   Ja, der er ikke sket noget forudset, det regnede jeg nu heller ikke med, men man vidste jo aldrig. 🙂

 • Reply Sister Bonde 2. februar 2010 at 16:05

  Tillykke med din 3-værelses. Måtte lige ind og tjekke, hvad min lejlighed var/er på, for jeg har ikke fået dette supertilbud.

  Det er fordi jeg har en 3-værelses 😀

  De er nemlig rigtig gode hos i123 og de fortjener al den ros de kan få.

  • Reply Catarina 2. februar 2010 at 16:12

   Sister Bonde
   Ja, de gutter der kører i123 er bare super og jeg kan kun give dem mine anbefalinger. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.