Karolina Zapolska

De fleste af jer der læser med her, har også stødt på Karolina, når hun har langt en kommentar til mine indlæg. Jeg er ikke klar over hvor mange der egentlig er klar over, at Karolina er en fantastisk fotograf og at, hun udlover en Børne- og familiefotografering igennem Maminka.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
4 thoughts on “Karolina Zapolska”

 • Hende må jeg lige forbi. Dit indlæg fra igår var simpelthen så dejligt og kendet slet ikke til den der pose. Må ha købt en inden vi skal til Eilat (ved det Røde Hav hvor der er masser af muligheder for dykning) i foråret. Kan ikke få den videotjeneste til at virke som du bruger – har du indbetalt noget dertil? Elskede videoklippet og hvor er det blevet godt. KNUS

  • TinaLiel
   Tak for rosen til forrige indlæg og det er rigtigt smart med den “pose”, men husk at vælge den der passer til netop dit kamera. 🙂

   Jeg bruger udelukkende den gratis del af Vimeo og det fungere ganske fint, selvom der er lidt ventetid efter filmen er blevet uploadet. Grunden til at jeg valgte Vemeo og ikke YouTube, er at hos Vimeo betyder længden af filmen ikke intet, så længe du den ikke overskrider 500MB. Hos YouTube må en film ikke vare mere end 10 min.

   Jeg glæder mig til at se en film fra jeres tur til Eilat. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.