Menu
Teknologi

Karolina Zapolska

De fleste af jer der læser med her, har også stødt på Karolina, når hun har langt en kommentar til mine indlæg. Jeg er ikke klar over hvor mange der egentlig er klar over, at Karolina er en fantastisk fotograf og at, hun udlover en Børne- og familiefotografering igennem Maminka.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Karolina
  3. februar 2010 at 16:32

  🙂 Du er bare søde. Tak for de dejlige ord! 🙂

  Reply
  • Catarina
   4. februar 2010 at 06:38

   Karolina
   De er som bare fortjent. 🙂

   Reply
 • TinaLIel
  4. februar 2010 at 16:18

  Hende må jeg lige forbi. Dit indlæg fra igår var simpelthen så dejligt og kendet slet ikke til den der pose. Må ha købt en inden vi skal til Eilat (ved det Røde Hav hvor der er masser af muligheder for dykning) i foråret. Kan ikke få den videotjeneste til at virke som du bruger – har du indbetalt noget dertil? Elskede videoklippet og hvor er det blevet godt. KNUS

  Reply
  • Catarina
   5. februar 2010 at 06:24

   TinaLiel
   Tak for rosen til forrige indlæg og det er rigtigt smart med den “pose”, men husk at vælge den der passer til netop dit kamera. 🙂

   Jeg bruger udelukkende den gratis del af Vimeo og det fungere ganske fint, selvom der er lidt ventetid efter filmen er blevet uploadet. Grunden til at jeg valgte Vemeo og ikke YouTube, er at hos Vimeo betyder længden af filmen ikke intet, så længe du den ikke overskrider 500MB. Hos YouTube må en film ikke vare mere end 10 min.

   Jeg glæder mig til at se en film fra jeres tur til Eilat. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar