Menu
Hua Hin 2010 / Thailand

Asara Hotel

Da vi bestilte vores bryllupsrejse, kikkede vi på mange forskellige hoteller. Vi vidste sådan nogelunde hvad vi ville have og endte til sidst med to. De var begge ret lækre og begge tilbød de, alle de faciliteter som vi havde på vores ønskeliste. Efter at have studeret dem nøje, besluttede vi at det skulle være Asara Hotel, da de havde Pool Villas, noget ingen af før har prøvet. Tænk, at have sin egen lille pool.

Asara hotel levede fuldstændig op til vores forventninger og endda mere til. Da vi ankom til hotellet efter 10 timer flyvning og 2½ times bilkørsel, var vi nok ikke helt så velplejede, som da vi tog hjemmefra. Vi blev budt velkommen af en drager som selvfølgelig sørgede for vores bagage.

Oppe i receptionen blev vi budt velkomme med et, “værsgod at tage plads”, ikke noget med at stå op foran en skrank, nej, vi sad ned. Ikke så snart var vi blevet sat, før vi fik serveret en vådserviet (våd og lun vaskeklud) samt en dejlig frisk frugtcocktail. Da alle formaliteter var blevet klaret, blev i vist til vores værelse.

Hele hotelområdet oser af ro og afslappethed og servicen er helt i top. Jeg (vi) vil til en hver tid anbefale dette skønne hotel.

Hvis du har lyst til at se flere billeder fra Asara Hotel i Hua Hin, Thailand, så kan du klikke på det lille billede her under. 🙂

Asara Hotel, Hua Hin, Thailand

 

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

5 kommentar

 • Jens
  7. februar 2010 at 15:41

  Jeg har lige set alle billederne; det ser jo helt vildt lækkert ud. Hvis jeg boede på sådan et hotel, så ville jeg da aldrig komme nogen steder hen. Jeg har spottet mindst 10 steder, hvor jeg ville elske at sidde og læse en god bog. 😀

  Reply
  • Catarina
   8. februar 2010 at 06:39

   Jens
   Ork jo du ville komme ud, men det er var en dejlig base at kunne returnere til efter at have været ude i det pulserende Thailandske liv. 🙂

   Reply
 • Fru E
  7. februar 2010 at 19:25

  Jeg har en drøm om, at vi engang skal til Thailand. Engang når børnene er flyttet hjemmefra.

  Hvor ser der fantastisk ud og du har bare fanget en magisk stemning i billederne.

  Rigtig god søndag.

  Reply
  • Catarina
   8. februar 2010 at 06:41

   Fru E
   Jeg drømmer allerede om en tur mere derover. 🙂

   Tak for rosen til billederne 🙂 Der er noget særligt over aftenbilleder der er taget med lang lukketid.

   Du må have en god uge.

   Reply
 • Shanghai Mansion
  23. februar 2010 at 11:34

  […] særligt kendt hos personalet i Hua Hin eller hos dem der skulle køre os derind efter opholdet Asara Hotel, så vi var ærligt talte lidt spændt på hvad det var for et hotel vi havde booket. Vi havde i […]

  Reply

Skriv en kommentar