Menu
Livet

Småting på programmet

I dag, er der en del løse ender jeg skal have rede på og jeg kommer nok til, at fidle og fare lidt rundt. Måske jeg derved kan holde varmen, for det må jeg sige, indimellem kniber lidt, efter vi er kommet hjem fra Thailand. Hvis jeg bare kunne puste mig op som havens fugle, så kunne det være det hjalp – det ville i hvert fald se sjovt ud. 😆

Ha’ en dejlig mandag.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Helle K.
  8. februar 2010 at 14:18

  Det ville sandelig være et syn udover det sædvanlige 🙂
  Håber du har haft en god mandag 🙂

  Reply
  • Catarina
   8. februar 2010 at 19:10

   Helle K.
   Takker, min mandag har været dejlig og produktiv. 🙂

   Reply
 • TinaLIel
  8. februar 2010 at 17:57

  Ja det må være noget af en omvæltning vejrmæssigt efter at I er kommet hjem. Billedet er så smukt – flotte farver. Jeres hotel så godt nok også skænt ud og sikke en stemning! KNUS

  Reply
  • Catarina
   8. februar 2010 at 19:12

   TinaLiel
   Tak for rosen til billedet. 🙂

   Det var/er et meget skønt hotel som emmer af dejlig stemning. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar