Morgenbadet

12. februar 2010

..gjorde umådeligt godt og mens jeg stor derude, var morgenkoret i haven ved at varme op. Åhh jeg elsker når fuglenes sang sådan rigtig tar’ fat, men det vare nok lige lidt endnu inden det helt store kor er samlet – det er trods alt stadig vinter derude. 🙂 Om lidt er jeg klar til endnu en da “på kontoret”.

I dag bliver det dog én af de korte, for lige om lidt er der dømt ferie. Sønnike går jo i år på en skole i det jyske, og der er der der altså vinterferie i uge 7 og ikke som Fyn, i uge 8. Så sønnike og de to andre unge mennesker, vi har kørsel sammen med, bliver hentet af undertegnede, så engang over middag, snupper jeg Alfa’en og smutter mod Ballebro.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

6 kommentar

 • Reply Fru E 12. februar 2010 at 10:51

  Det er egentlig besynderligt, at vi ikke har vinterferie i samme uge over hele landet. Vi står så med ældste der har i uge 7 og yngste i uge 8. Hip hurra 😉

  Rigtig god weekend.

  • Reply Catarina 12. februar 2010 at 11:35

   @Fru E, Ja, der er fuldstændigt tosset, for vi kan jo godt finde ud af at holde efterårsferie på samme tid. 😕

 • Reply Esther 12. februar 2010 at 13:02

  Det er noget underligt noget med den vinterferie. Diverse medier nævner altid kun uge 7 som vinterferieuge (Og alle særlige ferieaktiviteter er henlagt til den uge, ser det ud til) men jeg har i mine 14 år som lærer (3 forskellige steder i landet) kun haft vinterferie i uge 8.

  • Reply Catarina 12. februar 2010 at 18:43

   @Esther – ja, nu kan jo snart være ligeglad, men jeg synes nu nok at vinterferien kunne ensrettes, for der er jo åbenbart nogle familier, som kommer lidt i klemme. 🙂

 • Reply Helle K. 12. februar 2010 at 14:24

  Vi har også ferie i uge 7, men nord for os har de i uge 8 – åndssvagt – især dengang ældste gik på Støvring gym. Nå men så alligevel – vi tager ikke nogen steder, håndværkeren har alligevel ikke ferie nu.
  Jeg glæder mig mest til at ligge i sengen, til jeg har lyst til at stå op.

  • Reply Catarina 12. februar 2010 at 18:51

   @Helle K. – vi skal heller ikke nogen stede hen, men alligevel er det lidt tosset, for kammeraterne her hjemme har jo ikke fri nu. 🙂

  Skriv en kommentar