Go’ kaffe, vask og strygning

13. februar 2010

Det er blevet lørdag og det er en dejlig én af slagsen, for Christian er hjemme, han er dog ikke vågen og der går nok en rum tid inden der kommer liv i ham og han får brug for søvnen, for han skal til fest i aften sammen med en masse af kammeraterne herhjemme.

Morgenkaffen smager dejligt denne morgen, men det er nok mest fordi det ikke mig der har lavet den, men Søren – er det ikke altid sådan, at ting smager bedre når man ikke selv har lavet dem. 🙂

Vaskemaskinen er for længst sat i gang, for når en teenager kommer hjem fra efterskole, så er det lig ed masser af vasketøj. Faktisk vasker han selv nede på skolen og har styr på de ting, og har sågar fundet ud af, at onsdag er den bedste dag at vaske, da der ingen kø er. Ja ja, han skal nu nok blive et godt parti engang. 😉

Må heller drikke min kaffe mens den endnu er varm, for der er den altså bedst.

God morgen. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.