Go’ kaffe, vask og strygning

13. februar 2010

Det er blevet lørdag og det er en dejlig én af slagsen, for Christian er hjemme, han er dog ikke vågen og der går nok en rum tid inden der kommer liv i ham og han får brug for søvnen, for han skal til fest i aften sammen med en masse af kammeraterne herhjemme.

Morgenkaffen smager dejligt denne morgen, men det er nok mest fordi det ikke mig der har lavet den, men Søren – er det ikke altid sådan, at ting smager bedre når man ikke selv har lavet dem. 🙂

Vaskemaskinen er for længst sat i gang, for når en teenager kommer hjem fra efterskole, så er det lig ed masser af vasketøj. Faktisk vasker han selv nede på skolen og har styr på de ting, og har sågar fundet ud af, at onsdag er den bedste dag at vaske, da der ingen kø er. Ja ja, han skal nu nok blive et godt parti engang. 😉

Må heller drikke min kaffe mens den endnu er varm, for der er den altså bedst.

God morgen. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar