Glat nat

14. februar 2010

I går var vi så “heldige”, at det sneede hele dagen, det var ikke de der store flotte totter, men den der puddersne. Man tror ikke rigtig det bliver til noget, men til sidst ender det alligevel med, at være så meget, at det kræver en sneskovl. I aftes skulle Christian til fest en 5 km. herfra og jeg lovede at køre ham derned. Jeg havde set sneen men jeg havde ikke forventede, at det var så glat som det var. Jeg nåede ikke længer op end i 3. gear og så var det ellers på med listeskoene hele vejen derned. Da jeg returnerede, snuppede jeg sneskovlen og fik ordnet fortov og vej, både hos naboen og os selv.

Festen sønnike deltog i, sluttede klokken to, men han ringede allerede lidt over midnat og bad om, at blive hentet. Der var for mange der “kaldte på ulrik” og han kunne ikke holde stanke ud mere. 😉 Kan jeg sgu godt forstå, jeg kan heller ikke holde den stank ud. Men pointen var, at der der over midnat, var det blevet endnu værre og i trafikradioen fortalte de, at den fynske motorvej var hårdt ramt og spejlblank. Jeg nåede helskinnet frem og tilbage, men det var ikke så sjovt at køre i.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Fru E 14. februar 2010 at 11:06

  Vores ældste var til halbal i går og havde for-fest her hos os. De blev kørt begge veje. Allerede kl. 23.10 ringede hun og ville hjem. Hun gad ikke rigtigt i går og synes 2 af de andre piger var totalt latterlige (samme piger som jeg tørrede sprut op efter da de ikke kunne ramme glasset grrr…).

  God søndag.

  • Reply Catarina 15. februar 2010 at 08:05

   @Fru E, dejligt at de selv ved hvad de vil og ikke følger efter hvad de andre gør og bliver selvom de egentlig ikke har lyst. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.