Menu
Hverdagen

Glat nat

I går var vi så “heldige”, at det sneede hele dagen, det var ikke de der store flotte totter, men den der puddersne. Man tror ikke rigtig det bliver til noget, men til sidst ender det alligevel med, at være så meget, at det kræver en sneskovl. I aftes skulle Christian til fest en 5 km. herfra og jeg lovede at køre ham derned. Jeg havde set sneen men jeg havde ikke forventede, at det var så glat som det var. Jeg nåede ikke længer op end i 3. gear og så var det ellers på med listeskoene hele vejen derned. Da jeg returnerede, snuppede jeg sneskovlen og fik ordnet fortov og vej, både hos naboen og os selv.

Festen sønnike deltog i, sluttede klokken to, men han ringede allerede lidt over midnat og bad om, at blive hentet. Der var for mange der “kaldte på ulrik” og han kunne ikke holde stanke ud mere. 😉 Kan jeg sgu godt forstå, jeg kan heller ikke holde den stank ud. Men pointen var, at der der over midnat, var det blevet endnu værre og i trafikradioen fortalte de, at den fynske motorvej var hårdt ramt og spejlblank. Jeg nåede helskinnet frem og tilbage, men det var ikke så sjovt at køre i.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

2 Kommentar