Menu
Hverdagen

Google Chrome

Jeg bruger jo Google Chrome som browser, simpelthen fordi den levner sååå meget plads i højde på min lille netbook og fordi den er hurtig. Efter at have installeret den på den lille, blev jeg også nød til at installere den på den store, for den er bare genial. F.eks, så er adresselinjen også en google søgemaskine, så man behøver ikke have en ekstra linje til søgebar.

Da jeg i sin tid installerede den, var der ikke ret mange udvidelser til Chrome, men det er der for længst rådet bod på. Jeg har bl.a instaleret reklameblokeringsfiltret og det bevirker også, at alle reklamerne i divese sidebare også er væk. Genialt!

Download Google Crome

Udvidelser til Google Chrome

Jeg tror aldrig jeg skifter tilbage til IE eller Firefox igen. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

3 Kommentar

 • TinaLiel
  15. februar 2010 at 12:24

  Min søn er også glad for Google Chrome – jeg ELSKER Firefox. Vi har alle tænkelige browsere installeret. Den add on i Firefox jeg elsker mest er morning coffee! Ærgeligt at vejret er som det er nu hvor dig og din søn gerne ville have været ind i byen men I får nok en hyggelig dag alligevel! KNUS♥

  Reply
  • Catarina
   15. februar 2010 at 14:26

   @TinaLiel: Jeg har afinstalleret dem jeg ikke bruger, for jeg gider ikke havde de fylder og så er det godt at få ryddet på på computeren indimellem. 🙂

   Sønnike og jeg snupper bare shoppeturen en anden dag. 🙂

   Reply
 • Google Chrome Extensions
  16. februar 2010 at 16:23

  […] I forlængelse af mit indlæg i går om Google Chrome, vil jeg lige nævne én af mine absolut favorit ting ved den browser. Man kan jo downloade forskellige Extensions eller udvidelser som de hedder på dansk. Og nogle af dem gøres så tilgængelige i en miniversion oppe i højre hjørne af browseren, i efter adresselinjen slutter. Jeg har f.eks. min Google reader, Twitter, Gmail og min kalender deroppe. I det øjeblik der kommer en mail eller en opdatering i Google Readeren, så kan jeg se det, ved at det lille ikon enten ændre farve og/eller viser tallet 1 eller 2, an på hvor mange mails eller andet der er kommet. Ret smart, synes jeg. […]

  Reply

Skriv en kommentar