Husk lige tandbørsten

17. februar 2010

I fredags kom der kort til Christian at det nu var tid til et besøg hos tandlægen. I mandags smuttede vi indenom for at få en tid i den her uge, da han jo alligevel er hjemme. I dag, faktisk om ikke så længe, har han tid hos tandlægen. Hvor er det altså dejligt, at det stadig er muligt at få tid til hos tandlægen sådan tju-hej i vores fortravlede samfund.

Efter tandlægebesøget, står den på lidt shopping, det shopping vi ikke fik nået i mandags og senere, et besøg hos mormor og morfar. Det skal nok blive en hyggelig dag.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Helle K. 17. februar 2010 at 10:19

  I ønskes en dejlig dag her og der 🙂

  • Reply Catarina 17. februar 2010 at 15:08

   @Helle K.: Mange tak skal du have – det har været en rigtig hyggelig dag. 🙂

 • Reply Anne 17. februar 2010 at 12:19

  Vær glad for det Catarina, da Jeppe var af sted, hørte han stadig under skoletandplejen…de havde altid lukket når han var hjemme (fridage og ferier) så til sidst måtte vi tage ham ud fra skoleordninge….og ups, det bliver da vist det samme med Ditte…tak for reminderen 🙂

  • Reply Catarina 17. februar 2010 at 15:10

   @Anne: Christian er også i skoletandpleje, men da vi åbenbart er så langt ude på landet, er skoletandplejen en privat klinik, som har åben alle dage. 🙂 I denne situation er det så åbenbart ret fedt. 😀

 • Reply Fru E 17. februar 2010 at 18:53

  Godt det ikke var miiig 😉

  Håber I har haft en skøn dag.

  • Reply Catarina 18. februar 2010 at 07:25

   @Fru E: Ja det tænkte jeg nok du ville sige. 😆

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.