Menu
Hua Hin 2010 / Thailand

Bang Pa-In Palac

60 km nord for Bangkok langs bredden af floden Chaopraya ligger Bang Pa In, sommerpalads for kongerne i Thailand. Slottet kan dateres tilbage til det 17. århundrede, fra før etableringen af Bangkok som Hovedstad. I dag benyttes slottet kun sjældent, og derfor bliver det mest brugt af staten end som en kongelig sommerresidens.

Slottet består af en samling af bygninger af forskellige aldre og forskellige arkitektoniske stilarter, omgivet af en sø. Slottet blev oprindeligt bygget af kong Prasat Thong i 1632 og var var residens for alle konger i Ayutthayas (hovestad i Thailand fra periode 1350 til 1767). Da Bangkok blev hovedstad i 1782, blev Bang Pa-In forladt og stod ubeboede hen, indtil kong Mongut i 1851 restaurerede slottet og de kongelige igen benyttede slottet.

Som så mange andre steder, er der også her dresscode og hvis man ikke er dækket nok til, man kan låne en sarong og skjorte som dækkede den bare hud. Jeg havde klædt mig så jeg var passende påklædt, men da jeg ville en i én af bygningerne, måtte jeg over i en lille hus og låne en sarong, da mine ankler og lidt af underbenene var synlige. Ikke helt så fiks, men den klarede det den skulle

Hvis du har lyst til at se et par billeder mere fra Bang Pa-In Palac, kan du klikke på det lille billede her nedenfor.

Bang Pa-In Palac, Thailand

 


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

5 Kommentar

 • Per
  18. februar 2010 at 12:08

  Skønne billeder – ser så dejligt stille og roligt/afslappende ud der.
  Det er sjovt med den dresscode for mænd kan slippe afsted med bare ben, mens kvinder skal “pakkes” ind. For et syns skyld var det nu bedre omvendt 😉

  Reply
  • Catarina
   18. februar 2010 at 14:53

   @Per: Mændene slipper kun fra knæene og ned. 🙂 men det er en sjov dresscode. Der var enormt roligt og rigtigt hyggeligt at går rundt derinde, vi havde bare ikke nok tid til rigtigt at nyde, da der lukkes kl. 15:30, tidligere end hvad vi lige regnedemed. 🙂

   Reply
 • anjoe
  18. februar 2010 at 12:39

  Jeg tænkte som Per, at det emmer af ro; kan ikke forestille mig overgearede børn løbe skrigende rundt der 😉

  Reply
  • Catarina
   18. februar 2010 at 14:55

   @anjoe: Der var en særlig røg over hele området og der var faktisk ikke så mange besøgende. Vi røg dog ind i en flok japanske teenager piger som fniste en del, men det var nu ok. 🙂

   Reply
 • Ayutthaya, Thailand
  3. marts 2010 at 09:15

  […] Tidligere indlæg: Wat Lokayasutharam Wat Phu Khao Tong Bang Pa-In Palac […]

  Reply

Skriv en kommentar