Menu
Hua Hin 2010 / Thailand

Bang Pa-In Palac

60 km nord for Bangkok langs bredden af floden Chaopraya ligger Bang Pa In, sommerpalads for kongerne i Thailand. Slottet kan dateres tilbage til det 17. århundrede, fra før etableringen af Bangkok som Hovedstad. I dag benyttes slottet kun sjældent, og derfor bliver det mest brugt af staten end som en kongelig sommerresidens.

Slottet består af en samling af bygninger af forskellige aldre og forskellige arkitektoniske stilarter, omgivet af en sø. Slottet blev oprindeligt bygget af kong Prasat Thong i 1632 og var var residens for alle konger i Ayutthayas (hovestad i Thailand fra periode 1350 til 1767). Da Bangkok blev hovedstad i 1782, blev Bang Pa-In forladt og stod ubeboede hen, indtil kong Mongut i 1851 restaurerede slottet og de kongelige igen benyttede slottet.

Som så mange andre steder, er der også her dresscode og hvis man ikke er dækket nok til, man kan låne en sarong og skjorte som dækkede den bare hud. Jeg havde klædt mig så jeg var passende påklædt, men da jeg ville en i én af bygningerne, måtte jeg over i en lille hus og låne en sarong, da mine ankler og lidt af underbenene var synlige. Ikke helt så fiks, men den klarede det den skulle

Hvis du har lyst til at se et par billeder mere fra Bang Pa-In Palac, kan du klikke på det lille billede her nedenfor.

Bang Pa-In Palac, Thailand

 

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

5 kommentar

  • Catarina
    18. februar 2010 at 14:53