Menu
Weblog

Operation Påskeglad anno 2010

Jeps, så der det blevet tid igen og i år er jeg med, holdt jo en pause sidste år. Også i år er det Pernille som står for logistikken. Husk at du slet ikke behøver at have en blog for at være med, så skynd dig at tilmelde dig hos Pernille, reglerne finder du lige her.

Det kunne da være hyggeligt om det er dig jeg skal sende min påskegave til. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

2 Kommentar

 • Hege
  18. februar 2010 at 17:03

  Jeg har vært den heldige mottaker av en påskegave fra deg, og det satte jeg stor pris på 🙂 Likevel ble jeg bare med på konseptet to ganger, og jeg aner ennå ikke om gavene mine kom fram, ble borte i posten, passet eller whatever.

  Reply
  • Catarina
   18. februar 2010 at 19:18

   @Hege: Det er også kun gaven til dig jeg ved er kommet frem, ellers ved jeg heller ikke hvor mine er havnet henne. 🙂

   Men det er nu sjovt at modtage sådan en pakke med posten uden at man ved hvor den er kommet fra. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar