Operation Påskeglad anno 2010

18. februar 2010

Jeps, så der det blevet tid igen og i år er jeg med, holdt jo en pause sidste år. Også i år er det Pernille som står for logistikken. Husk at du slet ikke behøver at have en blog for at være med, så skynd dig at tilmelde dig hos Pernille, reglerne finder du lige her.

Det kunne da være hyggeligt om det er dig jeg skal sende min påskegave til. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Hege 18. februar 2010 at 17:03

  Jeg har vært den heldige mottaker av en påskegave fra deg, og det satte jeg stor pris på 🙂 Likevel ble jeg bare med på konseptet to ganger, og jeg aner ennå ikke om gavene mine kom fram, ble borte i posten, passet eller whatever.

  • Reply Catarina 18. februar 2010 at 19:18

   @Hege: Det er også kun gaven til dig jeg ved er kommet frem, ellers ved jeg heller ikke hvor mine er havnet henne. 🙂

   Men det er nu sjovt at modtage sådan en pakke med posten uden at man ved hvor den er kommet fra. 🙂

  Skriv gerne en kommentar