Operation Påskeglad anno 2010

Jeps, så der det blevet tid igen og i år er jeg med, holdt jo en pause sidste år. Også i år er det Pernille som står for logistikken. Husk at du slet ikke behøver at have en blog for at være med, så skynd dig at tilmelde dig hos Pernille, reglerne finder du lige her.

Det kunne da være hyggeligt om det er dig jeg skal sende min påskegave til. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
2 thoughts on “Operation Påskeglad anno 2010”

  • Jeg har vært den heldige mottaker av en påskegave fra deg, og det satte jeg stor pris på 🙂 Likevel ble jeg bare med på konseptet to ganger, og jeg aner ennå ikke om gavene mine kom fram, ble borte i posten, passet eller whatever.

    • @Hege: Det er også kun gaven til dig jeg ved er kommet frem, ellers ved jeg heller ikke hvor mine er havnet henne. 🙂

      Men det er nu sjovt at modtage sådan en pakke med posten uden at man ved hvor den er kommet fra. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.