Menu
Weblog

Blogbot.dk

Det er lidt sjovt med Blogbot.dk, det er som om det virker sådan lidt tilfældigt om ens blog pinger eller ej, eller sådan oplever jeg det i hvert fald. Denne her blog har jeg haft i snart 3 1/2 år og den har pinget til Blogbot.dk, mere eller mindre stabilt, lige indtil starten af oktober 2009, der stoppede det???? så siden har jeg selv skulle trykke på “opdateringsknappen”, lidt træls og det er heller ikke noget jeg gør hver dag.

Men det sjove er, at da jeg oprettede min Photoblog op meldte den til på Blogbot.dk, var der ingen problemer og det er selvom Photobloggen ligger på samme domæne. Underligt!

Er der nogle af jer andre der har oplevet det samme?


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

20 Kommentar

 • Per
  19. februar 2010 at 07:55

  Go morn Catarina!

  Du har fuldstændig ret. Blogbot.dk virker lidt underligt.
  Min primære blog (teilmann.org) er fuldstændig holdt med at pinge (??) siden maj, så det skal gøres manuelt.
  Photobloggen (perteilmann.dk) pinger som regel selv, men ca. hver anden gang med en helt anden dato end udgivelsesdatoen, så indlæggene ligger bestemt ikke i dato-orden på blogbot.dk
  Ha en go fredag 🙂

  Per

  Reply
  • Catarina
   19. februar 2010 at 08:31

   @Per: Det er da rat a vide at jeg ikke er den eneste der har problemer, eller det er ikke rart, for så vidner det jo om at der ikke bliver gjort noget ude i deres maskinhus. Ved godt det er frivilligt, men så heller nedlægge sitet, end ikke at gøre noget ved problemerne.

   Jeg har faktisk skrevet til dem og har (host, selvfølgelig) ikke fået svar.

   Reply
 • Marianne
  19. februar 2010 at 08:20

  Jeg har lidt droppet blogbot efter de hev nyhedsmedier ind – pludselig blev det super uoverskueligt. Så om min blog har pinget eller ej ved jeg faktisk ikke, men jeg kan da forsøge mig med at sætte den op til det igen nu den er geninstalleret.

  Reply
  • Catarina
   19. februar 2010 at 08:34

   @Marianne: Åhh ja, det er fuldstændigt uoverskueligt og det eneste jeg bruger på blogbot nu er; min favoritliste og den bruger jeg faktisk heller ikke rigtigt mere. Bruger bare Google reader og det funger jo ubeklageligt. Altid! 😀

   Hi hi ja det kan være den virker nu, det er da et forsøg værd. 🙂

   Reply
 • Bente
  19. februar 2010 at 09:39

  Jeg har efterhånden læst om flere bloggere, der oplever pudsigheder med blogbot.dk. Selv har jeg ikke haft problemer med sitet – min side har pinget fint i de snart to år, jeg har været tilmeldt ;-).

  Reply
  • Catarina
   19. februar 2010 at 10:43

   @Bente: Du må være født under en heldig pingtjerne. Det er da altid noget at der er nogen det virker for. 🙂

   Reply
 • Helle
  19. februar 2010 at 10:33

  Jeg har oplevet det samme. Da jeg åbnede helleshyggeblog.dk pingede den ikke. Jeg kontaktede blogbot og først et halvt år efter fik jeg svar à-la “ups nej, men nu virker det” – så jeg tænkte, at det åbenbart var dem, der havde haft en fejl.

  Min fars blog ibmh.dk har vi aldrig kunne få til at pinge – og de har endnu ikke reageret på vores henvendelser.

  Det virker på mig, som om ham “Christian” har tabt interessen for siden. Er der nogen, der kender nogle alternativer til blogbot?

  Reply
  • Catarina
   19. februar 2010 at 10:48

   @Helle: Ok det er egentlig rart at vide at det åbenbart er noget inde hos dem den er galt med. Men jeg er ikke imponeret over dere response tid, et halvt år, det er altså ikke godt nok.

   Du har nok ret i at “Christian” har mistet interessen. ØV

   Ja, et alternativ ville være godt. 🙂

   Reply
 • Helle
  19. februar 2010 at 10:41

  Lige et helt andet spørgsmål, Catarina – Hvordan får man “Seneste kommentarer” ud i sin sidebar. Er det et eller andet plugin, man skal bruge?

  Reply
  • Catarina
   19. februar 2010 at 10:49

   @Helle: Ja det er et plugin. Jeg bruger dette: Get Recent Comments af Krischan Jodies, men der findes sikker et hav af forskellige plugin der kan klare jobbet. 🙂

   Reply
 • Lars
  19. februar 2010 at 11:14

  Ifølge hjemmesiden så har Christian ikke noget med Blogbot.dk
  Jeg har selv 3 sider som jeg fint kan pinge men den sidste kan jeg ikke få til at virke selv om jeg gør det på samme måde. Jeg har skrevet til blogbot men har ingen svar fået.
  Da jeg startede med blogbot så virkede det fint. Lige pludselig så væltede det ind med sider fra udlandet. Dem har de spæret for nu men jeg syntes stadig der kommer meget snavs.
  Som alternativ kan i bruge http://www.overskrift.dk

  Reply
  • Catarina
   19. februar 2010 at 12:45

   @Lars: Humm, måske sitet var bedre tjent med at lukke, for ikke at få for mange fustrerede “kunder”. Det er helt ok med mig at man går kold i et site, men så mener jeg bare det skal meldes ud, så jeg som bruger ikke bliver ved med at prøve og tror at det er noget jeg gør forkert. 🙂

   Tak for alternativet Lars, det er da helt klar en jeg vil prøve. 🙂

   Reply
 • Marianne
  19. februar 2010 at 12:51

  Jeg fandt ud af min slet ikke havde pinget siden oktober :-O Nu er den tilmeldt igen, så må jeg se om den gider pinge..

  Mht. seneste kommentarer, så ligger der allerede en mulighed for det i widgets, så man behøver ikke installere nogle plugins 🙂

  Reply
  • Catarina
   19. februar 2010 at 13:25

   @Marianne: Ja det bliver lidt spændende. 🙂 Jeg har opgivet, for min vil bare ikke pinge. 🙁

   Tak for info omkring widgets og kommentar – håber Helle kikker med.

   Jeg bruger faktisk ikke widgets da de i sin tid ikke fantes, så jeg smider selv koderne ind i sidebaren som nogle plugins foreskriver. 😉 Og du ved det er med at tage sig sammen og få ændret det hele….. – bruger faktisk også forskellige styles til sidebaren, ja, undskyldninger har jeg mange af. 😀

   Reply
 • Jens
  19. februar 2010 at 14:45

  Blogbot? Det har jeg da vist aldrig hørt om. Og jeg kan pludselig forstå, at det kun er mig? Nåh, det må jeg lige kigge lidt på. Eller på den anden side; efter jeres diskussion skulle jeg måske bare lade være!

  Reply
  • Catarina
   19. februar 2010 at 15:14

   @Jens: Jeg er helt sikker på du ikke er den eneste som ikke kender til Blogbot – og det kunne godt være du bare skal glemme det, for det virker kun som et blinklys – nu virker det – nu virker det ikke. 😆

   Men den anden de skal jeg have kikket på. 🙂

   Reply
 • Lars
  19. februar 2010 at 20:50

  Det er gennem blogbot at jeg har fundet denne side. Jeg modtager en masse feed hvor jeg så se hvilken overskrift der kommer. Sådan har jeg altid gjort det. Kikker også på http://overskrift.dk som er mere opdateret en blogbot.

  Reply
  • Catarina
   20. februar 2010 at 08:46

   @Lars: Ok 🙂 tak for tippet.

   Reply
 • Rasmus fra Grovkøkkenet
  27. september 2017 at 15:28

  Eksisterer blogbot ikke mere?
  Kan ikke finde det?

  Reply
  • Catarina
   28. september 2017 at 18:54

   Det tror jeg ikke 🙂

   Reply

Skriv en kommentar