Menu
Weblog

Blogbot.dk

Det er lidt sjovt med Blogbot.dk, det er som om det virker sådan lidt tilfældigt om ens blog pinger eller ej, eller sådan oplever jeg det i hvert fald. Denne her blog har jeg haft i snart 3 1/2 år og den har pinget til Blogbot.dk, mere eller mindre stabilt, lige indtil starten af oktober 2009, der stoppede det???? så siden har jeg selv skulle trykke på “opdateringsknappen”, lidt træls og det er heller ikke noget jeg gør hver dag.

Men det sjove er, at da jeg oprettede min Photoblog op meldte den til på Blogbot.dk, var der ingen problemer og det er selvom Photobloggen ligger på samme domæne. Underligt!

Er der nogle af jer andre der har oplevet det samme?


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

20 Kommentar

  • Catarina
    19. februar 2010 at 08:31