Grim cocktail

19. februar 2010

Dagen startede med en masse sne og det nåede da at blive til små 3 cm og jeg måtte ud og skovle. Da klokken havde slået tolv, var sneen ophørt og her var bare stille, lige indtil her ved en to-tiden, der satte regnen ind og nu har den gjort et lille indhug i sneen, nok til at det jeg ikke fik med (læs, gad skovle) er taget af regnen.

Det eneste der ikke er så fedt, ved det her regnvejr er; at det bliver tisse glat, når det lige om et øjeblik begynder at fryse igen. Jeg kan snilt forestille mig at det er noget af sådan et vejr der venter forude, altså tø om dagen med smeltevand og sådan og så frost om natten. Grim grim cocktail!
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

Ingen kommentar

Skriv en kommentar