Grim cocktail

Dagen startede med en masse sne og det nåede da at blive til små 3 cm og jeg måtte ud og skovle. Da klokken havde slået tolv, var sneen ophørt og her var bare stille, lige indtil her ved en to-tiden, der satte regnen ind og nu har den gjort et lille indhug i sneen, nok til at det jeg ikke fik med (læs, gad skovle) er taget af regnen.

Det eneste der ikke er så fedt, ved det her regnvejr er; at det bliver tisse glat, når det lige om et øjeblik begynder at fryse igen. Jeg kan snilt forestille mig at det er noget af sådan et vejr der venter forude, altså tø om dagen med smeltevand og sådan og så frost om natten. Grim grim cocktail!

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.