Wat Phu Khao Tong

Wat-Phu-Khao-TongDenne pyramideformet, Mon-stil, Chedi, er den største stående bygning i Ayutthya. på toppen af denne Chedi, er der er en meget lav og smal tunnel som føre ind i Chediens indre. Tunnelen er så smal, at man skal gå forover bøjet og der kan kun være én person i tunnelen ad gangen.

Inde i Chediens indre er der et meget lille rum som er beklædt med små spejle og så er der er lille alter med en Buddha på og selvfølgelig også et billede af Thaiernes elskede konge. Rummet er ikke større end, at tre mennesker kan stå derind, så det er ikke noget med at lide af klastrofobi.

Udsigten fra toppen er fantastisk og selv om der er mange stejle trappetrin til toppen, er det helt klart klatreturen værd.

Hvis du har lyst til at se et par billeder mere fra Wat Phu Khao Tong, kan du klikke på linket her nedenfor.

 

Wat Phu Khao Tong, Ayutthaya, Thailand

 

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
3 thoughts on “Wat Phu Khao Tong”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.