Morgengo’ lørdag

20. februar 2010

Her er stille, kun Søren og jeg er oppe og vi sidder hver i sær og læser nyheder. Christian er endnu ikke vågnet og der går nok en rum tid inden han gør det, for han har en kammerat på besøg og de sad og spillede og snakkede til langt ud på de små timer. Umm lørdag morgen er dejlig og nu venter the’en.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Fru E 20. februar 2010 at 09:33

    Godmorgen, har siddet her med pc’en på skødet en times tid og nu kalder den hjemmebagte morgenmad. God weekend 🙂

  • Reply Catarina 20. februar 2010 at 09:57

    Fru E
    Tak og i lige måde – umm hjemmebag. 🙂

  • Skriv gerne en kommentar