Morgengo’ lørdag

20. februar 2010

Her er stille, kun Søren og jeg er oppe og vi sidder hver i sær og læser nyheder. Christian er endnu ikke vågnet og der går nok en rum tid inden han gør det, for han har en kammerat på besøg og de sad og spillede og snakkede til langt ud på de små timer. Umm lørdag morgen er dejlig og nu venter the’en.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

  • Reply Fru E 20. februar 2010 at 09:33

    Godmorgen, har siddet her med pc’en på skødet en times tid og nu kalder den hjemmebagte morgenmad. God weekend 🙂

  • Reply Catarina 20. februar 2010 at 09:57

    Fru E
    Tak og i lige måde – umm hjemmebag. 🙂

  • Skriv en kommentar