Næsten færdig pakket

21. februar 2010

Så synger Christians vinterferie på sidste vers og den sidste vaskemaskinefuld er blevet vasket, tørret og pakket ned. Det eneste der endnu ikke er pakket er; hans pc, den bliver nok først pakket ned først pakket ned inden vi skal ud af døren.

Jeg er ikke den, der skal bringe de unge mennesker til Bøjden, den tjans står Malthes far for. Det er dejligt at vi på den måde kan skiftes til at kører. Inden vi skal afsted, skal vi dog lige have en gang aftensmad, som i dag er god hjemmelavet biksemad med spejlæg.

Det har været rigtig dejligt, at have Christian hjemme i en hel uge og jeg ved, at der bliver underligt tomt herhjemme de næste dage, indtil jeg har vendet mig til, at han ikke er her. Han derimod, ja han glæder sig vildt til at se kammeraterne igen og det er jo dejligt, for det er jo så også ensbetydende med at han stortrives dernede.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply TinaLiel 21. februar 2010 at 15:43

  Det må ha været en dejlig uge men også godt at han ikke er ked af at skulle afsted igen. Dit fuglebillede er bare flot og ligså billederne fra Thailand! KNUS♥

  • Reply Catarina 21. februar 2010 at 18:01

   @TinaLiel: Tak for rosen til til billederne. Det var dejligt at have ham hjemme én hel uge. 🙂

 • Reply Anne 21. februar 2010 at 17:20

  Men nu er hele det efterskoleår snart gået…ja, det er dejligt når man kan finde andre at dele transporten med…
  Hos os bliver det vist mest DSB og Fyns Busserne (kender ikke navnet) vi kommer til at dele transporten med 🙂 til næste år…aii en gang i mellem skal jeg nok hente hende 🙂 men den forbistrede bro skulle snart være gratis?

  • Reply Catarina 21. februar 2010 at 18:03

   @Anne: Ja, det her skoleår er gået enormt hurtigt og han siger selv, at dette har været det bedste skoleår. 😀

   Jeg stemmer også for en gratis bro, for sådan som vi fidler frem og tilbage, så koster det altså. 😕

  Skriv en kommentar