Menu
Familieliv

Næsten færdig pakket

Så synger Christians vinterferie på sidste vers og den sidste vaskemaskinefuld er blevet vasket, tørret og pakket ned. Det eneste der endnu ikke er pakket er; hans pc, den bliver nok først pakket ned først pakket ned inden vi skal ud af døren.

Jeg er ikke den, der skal bringe de unge mennesker til Bøjden, den tjans står Malthes far for. Det er dejligt at vi på den måde kan skiftes til at kører. Inden vi skal afsted, skal vi dog lige have en gang aftensmad, som i dag er god hjemmelavet biksemad med spejlæg.

Det har været rigtig dejligt, at have Christian hjemme i en hel uge og jeg ved, at der bliver underligt tomt herhjemme de næste dage, indtil jeg har vendet mig til, at han ikke er her. Han derimod, ja han glæder sig vildt til at se kammeraterne igen og det er jo dejligt, for det er jo så også ensbetydende med at han stortrives dernede.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

  • Catarina
    21. februar 2010 at 18:01