Menu
Os & Familien

Måske…

Så er sommerferiedagene fastlagt, men hvor turen går hen, er der ingen af os der er nået frem til, endnu. Det bliver nok som sidste år, hvor vi først valgte landet aften i forvejen og så fandt overnatning som vi nu kom frem. Det er altså det dejlige ved at campere, vi behøver ikke behøver beslutte hvor vi vil hen, men lade vejret bestemme langt hen ad vejen. For sol sommer, varme og badevandstemperature på over 22°, det skal min sommerferie altså indeholde. Måske det atter bliver Frankrig, måske Østrig, måske over Berlin til Prag og Budapest og videre til Balaton, eller måske…


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

6 Kommentar

  • Catarina
    23. februar 2010 at 17:19