So ein Ding

24. februar 2010

Jeg har jo tidligere skrevet om mit komaktkamera fra Panasonic som jeg købte her i januar. I går faldt jeg så over en af “So ein ding…” gamle programmer, hvor Nicolaj Sonne faktisk tester nettop det kamera. Det er ikke kun ros det får, men næsten. 🙂


Dobbeltklik på filmen hvis du vil ha’ den i fuld skærm.

Jeg var så bare heldig, at prisen på nettet var faldet til lige under 2000,-(som jo var max af hvad jeg ville gi’) da jeg købte det.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

7 kommentar

 • Reply Anne 24. februar 2010 at 10:01

  Ja jeg er helt enig 😀

  • Reply Catarina 24. februar 2010 at 13:32

   @Anne: Synes dog ikke at programhjulet er så løst som han her nævner, men ellers er jeg også enig. 🙂

 • Reply Helle K. 24. februar 2010 at 11:20

  Nu er jeg endnu mere forelsket 🙂

  • Reply Catarina 24. februar 2010 at 13:33

   @Helle K.: Kan jeg skisme godt forstå – fedt kompagtkamera til pengene. 🙂

 • Reply Anne 24. februar 2010 at 14:48

  Jeg måtte også lige afprøve mit programhjul…det er nu heller ikke løst .-)

  • Reply Catarina 24. februar 2010 at 15:21

   @Anne: Det kan være at det han havde til test var løser end gennemsnittet. 🙂

 • Reply Det blir’ i familien 26. februar 2010 at 11:01

  […] siden hun havde mit Panasonic DMC TZ7 i hænderne, været en smule forelsket. Men efter at have set indlægget med Nikolai Sonne været helt vild. så i forgårs bestilte hun et mage til til, sig selv. Min far, ja han overtager […]

 • Skriv en kommentar