Menu
Familieliv

“Ferie For Alle” med bad

Morgenteen smager fantastisk her til morgen, for jeg kan tydeligt mærke at min søvn har været af den afbrudte slags. Jeg sov først efter at sønnike kom hjem fra elevfest i Rødekro omkring tretiden og vågnede igen omkring 5 da Søren stod op. Jeg er sikker på at teen nok skal gøre sit ellers er jeg sikker på at bruserens stråler vil gøre det.


~Frankrig 2009.

Når jeg er klar, er Søren og jeg dem der smutter til Herning, for der er messe. Ferie for Alle 2010 er atter at finde i hallerne. Vi var der også sidste år, det er altid hyggeligt, at se noget af det ny og se om der er kommet andre destinationer til og ellers er det jo hyggeligt at gå rundt og hygge.

Christin er bare glad for at han ikke skal med men bare kan få liv til at sove. Ja, man er vel teenager. 😉

Nå det var det bad jeg kom fra. Sæt i gang Catarina.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

7 kommentar

  • Catarina
    27. februar 2010 at 16:12