“Ferie For Alle” med bad

27. februar 2010

Morgenteen smager fantastisk her til morgen, for jeg kan tydeligt mærke at min søvn har været af den afbrudte slags. Jeg sov først efter at sønnike kom hjem fra elevfest i Rødekro omkring tretiden og vågnede igen omkring 5 da Søren stod op. Jeg er sikker på at teen nok skal gøre sit ellers er jeg sikker på at bruserens stråler vil gøre det.


~Frankrig 2009.

Når jeg er klar, er Søren og jeg dem der smutter til Herning, for der er messe. Ferie for Alle 2010 er atter at finde i hallerne. Vi var der også sidste år, det er altid hyggeligt, at se noget af det ny og se om der er kommet andre destinationer til og ellers er det jo hyggeligt at gå rundt og hygge.

Christin er bare glad for at han ikke skal med men bare kan få liv til at sove. Ja, man er vel teenager. 😉

Nå det var det bad jeg kom fra. Sæt i gang Catarina.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

7 kommentar

 • Reply TinaLiel 27. februar 2010 at 07:45

  Godmorgen Catarina – det var ikke megen søvn men mon ikke du kan indhente lidt i eftermiddag. Hvor dejligt at din mor også vil ha samme kamera. Anmeldelsen var også fin! Hereford er en skøn restaurant – du kunne da lige have vinket ovre fra den store liggende mande/dame skulptur fra Flakhaven så kunne jeg have set dig på Odenses webcam 😉 Ny dagen – win win situation idag for jer alle tror jeg. Min ældste kom også sent hjem. KNUS♥

  • Reply Catarina 27. februar 2010 at 16:12

   @TinaLiel: Min mor er allerede meget glad for kameraet og har også fået købt et ekstra batteri. Jeg skal huske at vinke til kameraet, næste gang jeg er på de kanter. 🙂

   Det var en dejlig tur og vi fik masser af brochure og kataloger med hjem. 😉

 • Reply Olines 27. februar 2010 at 10:14

  Uha, lad jer nu ikke friste på den messe:) God tur

  • Reply Catarina 27. februar 2010 at 16:12

   @Olines: Naaa det kunne aldrig falde os ind. 😀

 • Reply Helle K. 27. februar 2010 at 13:58

  God tur 🙂 Jeg sover heldigvis fortræffeligt, selvom ungerne føjter 😉

  • Reply Catarina 27. februar 2010 at 16:14

   @Helle K.: Tak skal du have, vi havde en dejlig tur. Jeg plejer også at sove nogenlunde, men da det var andre der skulle hente på rastepladsen og fragte videre, var jeg nok lidt på standby, hvis det nu skulle glippe. 😉

 • Reply Vi aflyser 25. februar 2011 at 16:11

  […] Ferie for alle 2009 | Ferie for alle 2010 […]

 • Skriv en kommentar