Langsom søndag

28. februar 2010

Vi vågnede alle forholdsvis tidligt, men ingen af os har udrettet det store. Vi har hygget med morgenmad, senere lidt forskudt frokost inden vi endelig, på skift, kom under bruseren og nu alle er iklædt vores søndagsklæder. Fjernsynet har stået på OL – først bobslæde finale og nu langrend for kvinder.

Når aftenen nærmer sig, skal jeg kører tre teenager til Bøjden hvor de skal med færgen til Fynshav hvor en taxa venter på at kører dem til Slottet i Nordborg. Men inde turen ned over Fyn, skal et par hjemmelavede kyllingeburger lige sættes til livs.

Det er dejligt med sådan en langsom familiesøndag. Hyg dig med din. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

 • Reply Sister Bonde 1. marts 2010 at 07:48

  Meget smuk glasvase til orkideen. Men hvad gør du rent praktisk? En orkidé skal vandes godt med lidt gødskning, og så efter 10 min. skal det overskydende vand hældes væk 😉

  Men superflot ser det ud.

  Nu bliver det så god mandag til dig 🙂

  • Reply Catarina 1. marts 2010 at 07:56

   @Sister Bonde: Jeg vander den med gødning oppefra og holder den så holder den. Jeg har dog oplevet, at en rød én jeg havde, ikke kunne klare mosten og kun kom med nye grønne blade og ingen blomster. Men så så den pæn ud så længe. 😉

   En god mandag til dig også Sister. 🙂

  Skriv en kommentar