Menu
Bloggeriet

Om det at ville blogge

Jeg får ofte mails omkring bloggeriet og om hvordan man opretter blogs og om jeg ikke liiige vil hjælpe. Jeg hjælper gerne med småting og har også gjort det, hos blogger som, langt hen ad vejen, er selvhjulpne og blogger som jeg også er privat sammen med, så som mine veninder. Men jeg sætter grænsen ved, at lave blogs for helt fremmede, som ikke gjort sig nogle tanker omkring bloggeriet og heller ikke har forsøgt sig.

Ovenstående kan lyde hårdt, men min tid er lige så meget værd som andres og som de fleste andre, arbejder jeg heller ikke gratis.

Som mail’sne er begyndt at tikke ind, er jeg begyndt, at henvise til en rigtig god side, netop omkring det, at blogge og de overvejelser der er omkring ”hvordan og hvorledes”. Siden er en Liselotte har lavet.

Hvis du endnu ikke har læst Liselottes side, så synes jeg du skal tage dig tid til, at smutte forbi og læse den. Du finder den lige her.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

  • Catarina
    28. februar 2010 at 15:03