Menu
Weblog

Om det at ville blogge

Jeg får ofte mails omkring bloggeriet og om hvordan man opretter blogs og om jeg ikke liiige vil hjælpe. Jeg hjælper gerne med småting og har også gjort det, hos blogger som, langt hen ad vejen, er selvhjulpne og blogger som jeg også er privat sammen med, så som mine veninder. Men jeg sætter grænsen ved, at lave blogs for helt fremmede, som ikke gjort sig nogle tanker omkring bloggeriet og heller ikke har forsøgt sig.

Ovenstående kan lyde hårdt, men min tid er lige så meget værd som andres og som de fleste andre, arbejder jeg heller ikke gratis.

Som mail’sne er begyndt at tikke ind, er jeg begyndt, at henvise til en rigtig god side, netop omkring det, at blogge og de overvejelser der er omkring ”hvordan og hvorledes”. Siden er en Liselotte har lavet.

Hvis du endnu ikke har læst Liselottes side, så synes jeg du skal tage dig tid til, at smutte forbi og læse den. Du finder den lige her.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

4 Kommentar

 • Anita
  28. februar 2010 at 14:21

  Jeg har flere gange oplevet at blive spurgt, om man ikke må bruge mit design (fordi “det ville det letteste at copy/paste til egen blog”… øhh!?), hvilket jeg selvfølgelig har svaret nej til, men jeg har dog flere gange hjulpet helt nye på vej ved at give dem adresser til fx. Smartlog, Blogger og WordPress (med tilhørende theme-sites), så de kan komme igang med at blogge.

  Det synes jeg er det mindste jeg kan gøre, når der nu blir’ spurgt og jeg gerne vil hjælpe.

  Hvad der så skal stå i bloggen og hvilket design der skal give udtrykket; det må være op til den enkelte at fylde på og alternativt vil jeg naturligvis gerne hjælpe grafisk, men selvfølgelig ikke gratis (medmindre det er ven eller familie, som du også selv er inde på).

  Et par gange har jeg også henvist til Liselottes side. Den er overskuelig og nem at forstå 🙂

  Reply
  • Catarina
   28. februar 2010 at 15:03

   @Anita: Jeg henviser også til de steder hvor man kan oprette en gratis blog uden at man skal have eget domæne, for det er en let måde at komme igang på uden at skulle have indsigt i html, css eller hvodan ftp fungere. 🙂

   Jeg har som også foræret mit design væk, så længe at farver, header og des lige bliver ændret til brugeren. 🙂

   Reply
 • Sister Bonde
  1. marts 2010 at 08:42

  Knus til dig og flot indlæg.

  Reply
  • Catarina
   1. marts 2010 at 09:21

   @Sister Bonde: Tak. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar