Boller

1. marts 2010

Syntes lige vi trængte til engang hjemmebag af den ikke så sunde slags. Jeg bager jo for det meste mine fortrinlige og meget sunde havregrynsboller, men trængte til en hvid bolle i dag. Tror også Søren synes det er ved at være tid til sådan én. 😉

Jeg er efterhånden holdt op med at trille mine boller. Jeg ruller en pølse ud af dejen og skær så bare bollerne ud og placere dem på bagepladen. Det skåner både arme og håndled, specielt hvis man laver mange.

Opskriften til de her dejlige, lette og meget lidt tidskrævende boller, finder du lige her.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Helle K. 1. marts 2010 at 16:00

  Jeg skærer også mine boller – næsten hver gang 🙂

  • Reply Catarina 2. marts 2010 at 06:34

   @Helle K.: Det er meget hurtigere og så ser de også helt fine ud på den måde -måske en smule mere rustikke. 😉

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.