Menu
Strøtanker...

Boller

Syntes lige vi trængte til engang hjemmebag af den ikke så sunde slags. Jeg bager jo for det meste mine fortrinlige og meget sunde havregrynsboller, men trængte til en hvid bolle i dag. Tror også Søren synes det er ved at være tid til sådan én. 😉

Jeg er efterhånden holdt op med at trille mine boller. Jeg ruller en pølse ud af dejen og skær så bare bollerne ud og placere dem på bagepladen. Det skåner både arme og håndled, specielt hvis man laver mange.

Opskriften til de her dejlige, lette og meget lidt tidskrævende boller, finder du lige her.


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

2 Kommentar

 • Helle K.
  1. marts 2010 at 16:00

  Jeg skærer også mine boller – næsten hver gang 🙂

  SVAR
  • Catarina
   2. marts 2010 at 06:34

   @Helle K.: Det er meget hurtigere og så ser de også helt fine ud på den måde -måske en smule mere rustikke. 😉

   SVAR

Skriv en kommentar