Menu
På tur / Teknologi

119 blev til 11

Jeg har jo, som tideligere nævnt, hele dagen og aftenen for mig selv og efter endt kontortid, hvor det forøvrigt ikke blev til meget skriveri, pakkede jeg min fototaske og kørte op til Terrariet i Vissenbjerg for at øve mig lidt ud i det der fotograferings noget. Jeg havde overvejet Odense Zoo, men gad egentlig ikke pakke mig synderlig meget ind, derfor snuppede jeg den nemme og dejlige lune løsning.

Efter mit kursus i Randers Regnskov, er jeg blevet meget bevidst om at kassere billeder hvis mit fokus ikke lige sidder i skabet og på dyr og mennesker, er det jo som bekendt i øjet. Jeg kassere gladeligt og gemmer kun dem jeg synes er ok, hellere kassere et for meget end et for lidt og hvis jeg har to ens, eller næsten ens, vælger jeg det, der er bedst og kassere det andet.

Hvis du har lyst til at se de 11 billeder der blev tilbage, kan du trykke på det lille billede herunder. 🙂

Terrariet i Vissenbjerg

 
 
 
 
 
 
 

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

16 kommentar

  • Catarina
    2. marts 2010 at 18:09