Menu
På tur / Teknologi

119 blev til 11

Jeg har jo, som tideligere nævnt, hele dagen og aftenen for mig selv og efter endt kontortid, hvor det forøvrigt ikke blev til meget skriveri, pakkede jeg min fototaske og kørte op til Terrariet i Vissenbjerg for at øve mig lidt ud i det der fotograferings noget. Jeg havde overvejet Odense Zoo, men gad egentlig ikke pakke mig synderlig meget ind, derfor snuppede jeg den nemme og dejlige lune løsning.

Efter mit kursus i Randers Regnskov, er jeg blevet meget bevidst om at kassere billeder hvis mit fokus ikke lige sidder i skabet og på dyr og mennesker, er det jo som bekendt i øjet. Jeg kassere gladeligt og gemmer kun dem jeg synes er ok, hellere kassere et for meget end et for lidt og hvis jeg har to ens, eller næsten ens, vælger jeg det, der er bedst og kassere det andet.

Hvis du har lyst til at se de 11 billeder der blev tilbage, kan du trykke på det lille billede herunder. 🙂

Terrariet i Vissenbjerg

 
 
 
 
 
 
 

0

16 kommentar

 • Helle K.
  2. marts 2010 at 17:37

  Tak for kigget – FEDE billeder 🙂

  Reply
  • Catarina
   2. marts 2010 at 18:09

   @Helle K.: Velbekomme og tak. 🙂

   Reply
 • Anne
  2. marts 2010 at 17:50

  Wauw…det må være skønt at kunne 🙂

  Reply
  • Catarina
   2. marts 2010 at 18:11

   @Anne: Det er dejligt at det ligger så tæt ved, så man lige kan smutte derop. 🙂

   Du må en tur forbi næste gang du er på messe i Vissenbjerg. 🙂

   Reply
 • TinaLiel
  2. marts 2010 at 17:56

  Jeg har lige skiftet til grøn – grøn af misundelse over dit foto kursus i Randers Regnskov. Sikke en oplevelse og flotte billeder. Dine billeder fra Terrariet er også flotte – er de taget igennem glas? Må til terrariet til sommer. Sikke da en herlig måde at lave boller på. Jeg “folder” dem – ligesom min mor. Vaner er svære at kommer af med 😉 KNUS♥

  Reply
  • Catarina
   2. marts 2010 at 18:18

   @TinaLiel: det var virkelig også et kursus der var alle pengene værd og et jeg godt kunne finde på at deltage i igen. 😉

   Tak for rosen til billederne og ja, de fleste billeder fra Terrariet er taget igennem glas.

   Vaner er svære at bryde, men nogle gange kan nye vaner være bedre end de gamle. 🙂

   Reply
 • Marianne
  2. marts 2010 at 20:34

  Fine fine billeder!

  Reply
  • Catarina
   2. marts 2010 at 21:36

   @Marianne: Tak skal du have. 🙂

   Reply
 • Karolina
  3. marts 2010 at 01:25

  Jeg synes ogsaa de er meget meget fine. Nu venter jeg bare paa en serie med mennesker 🙂

  Reply
  • Catarina
   3. marts 2010 at 07:01

   @Karolina: Det kommer forhåbentlig også en dag, skal lige finde “ofrene”. 😛

   Reply
 • Sister Bonde
  3. marts 2010 at 08:37

  Meget flotte – er specielt vild med nr. 4 – han er da bare for stolt 😀

  Reply
  • Catarina
   3. marts 2010 at 08:56

   @Sister Bonde: Jeg tror faktisk han var mere sur end stolt – men sød det er han eller hun. 😉

   Reply
 • Per
  3. marts 2010 at 09:15

  Super flot serie 😀

  Reply
  • Catarina
   3. marts 2010 at 13:13

   @Per: Mange tak skal du have, er også selv tilfreds. 🙂

   Reply
 • Anne
  3. marts 2010 at 09:55

  Aiii Messen i Vissenbjerg er flyttet til Middelfart i år. Vi plejer også at have så travlt, at vi ikke når andet end messe…Men når nu Ditte starter på efterskole, så kunne jeg jo indimellem hente hende (og så selv tage tidligt af sted!)

  Reply
  • Catarina
   3. marts 2010 at 13:14

   @Anne: Aiii hvad er det dog for noget rod, de kan da ike sådan bare flytte den. 🙁 Nåå men det er da godt at Ditte så skal på efterskole. 😀

   Reply

Skriv en kommentar