En hel lang dag

2. marts 2010

.. helt for mig selv, det er hvad jeg har i dag. Søren har møder og arrangementer til langt ud på aftenen og regner ikke med at være hjemme før engang omkring 23 tiden i aften og sønnike, ja han er jo på efterskole. Tænk at have sådan en hel laaaang dag og aften, helt for mig selv – det er godt nok ved at være år siden, måske endda årti siden. 😉
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

7 kommentar

 • Reply Jonna 2. marts 2010 at 11:45

  Må da være dejligt engang imellen, men hvad mon du så vælger at fylde den med?

  • Reply Catarina 2. marts 2010 at 16:23

   @Jonna: Ja det blev så til en lille fototur. 🙂

 • Reply anjoe 2. marts 2010 at 12:29

  Men du skal nok få tiden til at gå ubesværet 🙂
  Hav en hyggelig dag!

  • Reply Catarina 2. marts 2010 at 16:24

   @anjoe: tak skal du have, det har været en hyggelig dag i eget selskab og det er jo ikke det værste. 🙂

 • Reply Helle K. 2. marts 2010 at 13:06

  Det er (også) godt 🙂 Kan du nu nyde den og hygge dig 🙂

  • Reply Catarina 2. marts 2010 at 16:25

   @Helle K.: Det er lige hvad det er og en aften for mig selv kan jeg snart ikke huske hvornår jeg har haft sidst. 😉

 • Reply 119 blev til 11 2. marts 2010 at 16:26

  […] har jo, som tideligere nævnt, hele dagen og afte­nen for mig selv og efter endt kon­tor­tid, hvor det forøvrigt ikke blev […]

 • Skriv en kommentar