Menu
Dagligdagen

Sådan kan man også nyde sin fridag

Jeg ville egentligt have gået en lang tur i skoven med kameraet over skulderen, men da jeg var ved at være klar, ringede telefonen og meds jeg talte, kom jeg til at kikke ud af mine vinduer og så, at den strålende sol og den blå himmel ikke var så klar. Ikke at der var noget galt med solen, nej nej, det var skisme mine vinduer der var noget i vejen med. De trængte i grad til en omgang med sæbe og klud. Jeg fandt span, svamp, klud og svaber frem og gik i gang, først udvendig hvor de var værst. En smule koldt var det nu for fingrene og jeg måtte skiftevis have højre og venstre hånd i lommen, men igennem kom jeg også uden forfrysninger i fingrene. 😉

Lige som jeg blev færdig udenfor, kom skorstensfejren og for at fejede skorstenen på taget, bagefter skulle han også ind og tage skorstenen indefra, ligesom han skulle ind i selve brændeovnen og feje. Selvom han selvfølgelig passede på med ikke at svine, så svinede han nu alligevel og jeg måtte i gang med både støvsuger og gulvspand. Tilbage til vinduerne indvendigt, nu med endnu en omgang rent vand og en omgang rene klude. Nu er alle vinduer rene og til at kikke ud af igen, men solen, ja, den er så gået sin vej. 😕

Ja sådan kan man også nyde sin “fridag”.

7 kommentar

 • Helle K.
  3. marts 2010 at 15:16

  Jeg har sol, men ingen rene vinduer 😉 Godt at du fandt på noget, som du nød 🙂

  Reply
  • Catarina
   3. marts 2010 at 16:26

   @Helle K.: Jeg nød egentlig ikke så meget processen (hadder at gøre rent og pudse vinduer), men mere det færdige resultat. 😉

   Reply
 • Fru E
  3. marts 2010 at 18:06

  Dejligt med rene vinduer, men som dig hader jeg/vi det. Så vi betaler os fra denne del. Nyder det når de er pudset.

  Reply
  • Catarina
   3. marts 2010 at 18:21

   @Fru E: Jeg har også en vindues pudser, men de var bare så slemme at de ikke kan vente på at han kommer om 3 uger. 😉

   Reply
 • Deborah
  4. marts 2010 at 10:13

  Meget a pros pos kommer min vinduespudser i næste uge 🙂 Når solen kommer, kan man nemlig se rigtig meget, at de trænger. Godt at få det overstået og typisk, at solen så var væk!

  Reply
  • Catarina
   4. marts 2010 at 10:27

   @Deborah: Lad os håbe at det så er strålende sol når din vinduespudser har været der, så du rigtigt kan nyde. 🙂

   Reply
 • Solen har magten « Catarina
  6. marts 2010 at 15:14

  […] ..og meget af den sne der faldt i nat er allerede smeltet ret så meget. Solen strømmer også grådigt ind af mine dejlige rene vinduer. […]

  Reply

Skriv en kommentar