Menu
Hos os

Tidligt på færde

Mens manden skovlede sne, sørgede jeg for at der kom ild i brændeovnen, kaffen og teen blev sat over, vaskemaskinen sat til at gøre det den er bedst til og smed et par boller fra køleskabet på en bageplade.

Det er ikke kun fordi jeg er a-menneske at jeg er tidligt oppe en lørdag. Nej, Christian har, fra han var 9 år deltaget i en undersøgelse, som hedder EYHS, European Youth Heart Study og i dag er det tid til 3. runde. Vi skal være ude på universitetet kl. 8:00 fastene, ja altså kun Christian. Når der er blevet taget blodprøver får han så serveret noget morgenmad. Testene han skal igennem er forskellige, men vi skulle regne med at vi først var færdige kl. 14 i eftermiddag.

Nu vil jeg smide bollerne i ovnen og så nyde teen. Godmorgen til jer. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

6 Kommentar

  • Catarina
    6. marts 2010 at 13:14