Snart til Århus

7. marts 2010

Vivian Maier, som jeg jo før har skrevet om, udstilles på Bruuns Galleri i Århus fra den 19. marts 2010 og ca. tre uger frem. Det er en udstilling som jeg helt klart må op og se. Glæder mig allerede. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply TinaLiel 8. marts 2010 at 00:18

  Skønt at have sådan en udstilling at glæde sig til. Dit billede med forårssolen ind af vinduet er bare så dejligt. Man bliver nok meget taknemmelig efter sådan en lang vinter. KNUS♥

  • Reply Catarina 8. marts 2010 at 06:37

   @TinaLiel: der er sågar endnu en udstilling, men den er i odense, så to udstillinger dette forår. 🙂

   Jeg tror at mere eller mindre alle i DK længes efter foråret så nu må det godt komme. 🙂

 • Reply Rikke 8. marts 2010 at 10:40

  Den vil jeg også rigtig gerne se. Ved du om den også kommer til Kbh?

  /Rikke

  • Reply Catarina 8. marts 2010 at 11:42

   @Rikke: Nej, desvære ved jeg kun at udstillingen er i Århus der fra d. 19. og ca. 3 uger frem. 😉

  Skriv gerne en kommentar