Menu
Hverdagen

Gaveklar

Da jeg nu alligevel var ude og føjte i dag, ja så kunne jeg jo lige så godt se om jeg ikke kunne finde en lille ting, som kunne bruges som en dejlig gave i Operation Påskeglad og minsandten om ikke jeg var heldig, at finde lige det jeg søgte. Nu er den pakket og klar til at blive sendt afsted i morgen eller overmorgen.

Jeg fik også købt lidt ny til ørene. Jeg har længe ville have en cd med nogle af Queens de bedste og faldt i dag over denne her cd. Den har kørt det meste af eftermiddagen for, næsten fulde gardiner og mig hjælpe sanger og danser. Jow jow, det har været muntert herhjemme.

0

4 kommentar

 • Olines
  9. marts 2010 at 19:38

  Spændende, at se hvor den dukker op:)

  Reply
  • Catarina
   10. marts 2010 at 05:59

   @Olines: Jaaa det er jo en hemmelighed. 😀

   Reply
 • Bente
  9. marts 2010 at 21:07

  Ha ha … du skulle vel ikke have optaget en lille video med din sang og dans, vel? :D. Ville ellers gerne ha’ kigget med 😉

  Reply
  • Catarina
   10. marts 2010 at 06:00

   @Bente: 😆 ja, det kan jeg forestille mig, men jeg skal da se om jeg kan huske til næste gang (kan jeg nok ikke). 😉

   Reply

Skriv en kommentar