Gaveklar

9. marts 2010

Da jeg nu alligevel var ude og føjte i dag, ja så kunne jeg jo lige så godt se om jeg ikke kunne finde en lille ting, som kunne bruges som en dejlig gave i Operation Påskeglad og minsandten om ikke jeg var heldig, at finde lige det jeg søgte. Nu er den pakket og klar til at blive sendt afsted i morgen eller overmorgen.

Jeg fik også købt lidt ny til ørene. Jeg har længe ville have en cd med nogle af Queens de bedste og faldt i dag over denne her cd. Den har kørt det meste af eftermiddagen for, næsten fulde gardiner og mig hjælpe sanger og danser. Jow jow, det har været muntert herhjemme.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Olines 9. marts 2010 at 19:38

  Spændende, at se hvor den dukker op:)

  • Reply Catarina 10. marts 2010 at 05:59

   @Olines: Jaaa det er jo en hemmelighed. 😀

 • Reply Bente 9. marts 2010 at 21:07

  Ha ha … du skulle vel ikke have optaget en lille video med din sang og dans, vel? :D. Ville ellers gerne ha’ kigget med 😉

  • Reply Catarina 10. marts 2010 at 06:00

   @Bente: 😆 ja, det kan jeg forestille mig, men jeg skal da se om jeg kan huske til næste gang (kan jeg nok ikke). 😉

  Skriv en kommentar