Menu
Hverdagen

Gaveklar

Da jeg nu alligevel var ude og føjte i dag, ja så kunne jeg jo lige så godt se om jeg ikke kunne finde en lille ting, som kunne bruges som en dejlig gave i Operation Påskeglad og minsandten om ikke jeg var heldig, at finde lige det jeg søgte. Nu er den pakket og klar til at blive sendt afsted i morgen eller overmorgen.

Jeg fik også købt lidt ny til ørene. Jeg har længe ville have en cd med nogle af Queens de bedste og faldt i dag over denne her cd. Den har kørt det meste af eftermiddagen for, næsten fulde gardiner og mig hjælpe sanger og danser. Jow jow, det har været muntert herhjemme.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

4 Kommentar

 • Olines
  9. marts 2010 at 19:38

  Spændende, at se hvor den dukker op:)

  Reply
  • Catarina
   10. marts 2010 at 05:59

   @Olines: Jaaa det er jo en hemmelighed. 😀

   Reply
 • Bente
  9. marts 2010 at 21:07

  Ha ha … du skulle vel ikke have optaget en lille video med din sang og dans, vel? :D. Ville ellers gerne ha’ kigget med 😉

  Reply
  • Catarina
   10. marts 2010 at 06:00

   @Bente: 😆 ja, det kan jeg forestille mig, men jeg skal da se om jeg kan huske til næste gang (kan jeg nok ikke). 😉

   Reply

Skriv en kommentar