Menu
Livet

Klokken, den er ny

Jeg fik jo stjålet alle mine ure og tilbehøret til det ur jeg havde på armen den dag vi havde indbrud. Jeg har siden ikke fået købt flere ure. Mest fordi jeg ikke lige har kunne finde nogen som jeg bare måtte eje.

Det ur som jeg havde tilbage har tjent mig rigtigt fint i ca. 18 år og har kun fået skiftet batteri omkring 4 gange og blevet renset 2, så det må siges at holde ret godt. Men efterhånden var glasset temmelig ridset og ridserne lave forkerte skygger ned på urskiven som er hvid. Men jeg ville ikke indlevere det så jeg kunne få et nyt glas på, da jeg jo så skulle undvære det og ikke havde noget reserve. Men så var det, at jeg så URET, det jeg bare gerne ville have og som jeg også vidste, ville komme til at være på min arm i mange år. Og da Søren hørte om uret, og min begejstring for det, mente han at det var en oplagt gave til mig. Jeg har nu haft det siddende på min arm i lidt mere end en uge og det er altså bare behageligt at have på.


~Det nye er det til venstre og det der har tjent mig i 18 år, til højre.

Jeg har nettop været inde og hente mit andet ur og det er nu fint og næsten nyt at se på, men hvornår jeg tager det på igen, det ved jeg ikke lige, for det nye sidder altså og pynter så fint. 😉

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

9 kommentar

  • Catarina
    9. marts 2010 at 16:47