En arbejdsom dag

10. marts 2010

Stilheden denne formiddag skyldes ikke sygdom, men mere det faktum, at der er blevet arbejdet intenst igennem siden kl. 05:30. Søren har ligeledes arbejdet herhjemme fra, lige indtil for en lille time siden. Nu er han smuttet til møde og jeg er færdig med dagens dont. Nu må det vist være tid til lidt hygge, fri leg og et stort glas te.

Et lille nyt plugin til Photobloggen er det dog blevet til denne formiddag, et plugin der viser nogle af EXFI dataene.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Helle K. 10. marts 2010 at 12:46

  Det var godt nok tidligt du startede 😉
  Håber du får en god eftermiddag – jeg venter stadig på solen.

  • Reply Catarina 10. marts 2010 at 12:53

   @Helle K.: Her har solen heller ikke vist sig og hvis jeg skal være ærlig, så tror jeg heller ikke den gør det i dag. 😉

   Men i weekenden, der bliver det sol. Wiiii. 8)

 • Reply Fru E 10. marts 2010 at 18:55

  Du er godt nok tideligt oppe (gaaab) 😉

  Ps. er du gået bort fra kaffen? 🙂

  • Reply Catarina 10. marts 2010 at 19:05

   @Fru E: Jeg kan jo lige så godt stå op når jeg nu er vågen. 😀

   Måske – jeg har i hvert fald ikke haft lyst til kaffe de sidste tre uger. 😉

  Leave a Reply