Nå da da

10. marts 2010

Har lige haft min fagforening i røret – jeg skal til møde derinde i morgen. Et møde som går ud på, at følge op på om jeg nu også søger de stillinger jeg skal og sørger for at holde mig opdateret omkring jobmarkedet. Uhh som jeg hader sådanne samtaler, det er som ikke så meget samtalen og de mennesker derinde, de er som flinke nok, men det er det der med at blive tjekket i hoved og r**, jeg ikke bryder mig om. 😐
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Marianne 10. marts 2010 at 17:46

  Øv for pokker!
  Jeg håber virkelig snart du kommer ud af systemet!!

  • Reply Catarina 10. marts 2010 at 18:02

   @Marianne: Ja, det ville være rart. 🙂

 • Reply Jonna 10. marts 2010 at 17:46

  Jeg kan godt følge dig jeg hadede det også.Men heldigvis er det hurtig overstået.

  • Reply Catarina 10. marts 2010 at 18:03

   @Jonna: Ja, det er da kun en halv time – det er bare det der med at blive tjekket som er lidt træls. 😉

 • Reply Fru E 10. marts 2010 at 18:56

  Øv! Nå, men så kan du vel benytte dig af turen til at få en udflugt ud af det 🙂

  • Reply Catarina 10. marts 2010 at 19:07

   @Fru E: Det gør jeg også og måske kameraet kommer med i tasken. 😉

 • Reply Helle K. 11. marts 2010 at 07:40

  Sådan har jeg det også … jeg hader mistro, og det er jo det det er.
  Selvfølgelig skal du have dit kamera med – fyr det af lige i masken af dem, hvis de bliver for nærgående 🙂

  • Reply Catarina 11. marts 2010 at 08:31

   @Helle K.: Rigtig god idé og så med flash og det hele. 😆

  Leave a Reply