Menu
Dagligdagen / Familieliv

Fin torsdag

Min torsdag har indtil nu været ganske behagelig. Morgenen gik med at kikke diverse jobportaler igennem, i dag var det intet som kunne fange min interesse. Senere havde jeg jo mit møde på fagforeningen. Jeg ankom i rimlig god tid og til min overraskelse, skulle jeg ikke vente, men kom tvært imod ind før tid. Dejligt. Alt var i skønneste orden og da jeg havde skrevet under på de papirer der nu skulle have en signatur, smuttede jeg ud og fik handlet, byttet en bog og sendt min påskepakke afsted til Jylland. 😉

Da jeg returnerede til matriklen her, passede det fint med, at min lille alf havde været her og gjort det hun er bedst til. Så nu er huset atter skinnende rent og klar til en weekend hvor mellemste kikker forbi.

2 kommentar

  • Catarina
    11. marts 2010 at 16:19