Menu
Hverdagen

Nedklipning

Ovenstående grønne plante, ja spørg mig ikke hvad det er for én, men den gror som ukrudt. Jeg fik den for 8 år siden og der var det kun en stængel med to blade på. Nu har jeg efterhånden klippet den helt ned 3-4 gange og den kommer fint og veldigt frodigt igen. I dag var det nok, den fyldte mere end jeg gad havde den til, så saksen kom frem.

Nu står den i hjørnet af vindueskarmen og ser ret så ynkelig ud. Men går det som alle de andre gange, så er den fik og “udstillingsklar” igen om en lille månedstid. 🙂

Forøvrigt, får mine yogapalmer samme tur når de er for triste og vidsne i spidserne, men de bruger længere tid på at se pæne ud, så derfor kommer de ind på et af de bagerste værelser, indtil de er klar igen. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

10 Kommentar

  • Catarina
    11. marts 2010 at 20:53