Menu
Dagligdagen

Nedklipning

Ovenstående grønne plante, ja spørg mig ikke hvad det er for én, men den gror som ukrudt. Jeg fik den for 8 år siden og der var det kun en stængel med to blade på. Nu har jeg efterhånden klippet den helt ned 3-4 gange og den kommer fint og veldigt frodigt igen. I dag var det nok, den fyldte mere end jeg gad havde den til, så saksen kom frem.

Nu står den i hjørnet af vindueskarmen og ser ret så ynkelig ud. Men går det som alle de andre gange, så er den fik og “udstillingsklar” igen om en lille månedstid. 🙂

Forøvrigt, får mine yogapalmer samme tur når de er for triste og vidsne i spidserne, men de bruger længere tid på at se pæne ud, så derfor kommer de ind på et af de bagerste værelser, indtil de er klar igen. 🙂

10 kommentar

  • Catarina
    11. marts 2010 at 20:53