Stille onsdag

17. marts 2010

Onsdagen er starte stille og roligt. Efter baddet fik jeg læst mine mails og i dag er der ingen radio til at fylde huset med smukke lyde, jeg nyder stilheden og fuglenes fløjten. En enkelt maskine med vasketøj er blevet sat over og alle husets palatorer er blev afmonteret og anbragt i et glas med eddike, inden længe er de atter klar til at blive monteret vandhanerne.

Jeg tror jeg holder en fridag i dag, jeg kan ikke rigtig samle mig om skriverriet. Måske jeg bare skal smide mig i sofaen med min bog og så læse igennem, synes det lyder som en god ide. 😉

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Helle K. 17. marts 2010 at 11:36

  Lyder som en god ide – hvilken bog er du igang med?

  • Reply Catarina 17. marts 2010 at 12:07

   @Helle K.: Ja ikk. 🙂 jeg er lige gået i gang med Tusmørke af Stephenie Meyer – det er en af de letlæseligste bøger jeg har læst i mange år, men ok underholdning. 😉

 • Reply Bente 17. marts 2010 at 11:38

  Sådan en dag lyder rigtig dejlig! Jeg ville snuppe den, hvis jeg var dig :D.

  • Reply Catarina 17. marts 2010 at 12:07

   @Bente: Jeg er skam gået i gang og har frisk te inde for rækkeviede. 😉

 • Reply Helle K. 17. marts 2010 at 12:29

  Den kender jeg ikke, men god fornøjelse 🙂

  • Reply Catarina 17. marts 2010 at 15:38

   @Helle K.: Tak skal du have. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.