Menu
Hverdagen

Stille onsdag

Onsdagen er starte stille og roligt. Efter baddet fik jeg læst mine mails og i dag er der ingen radio til at fylde huset med smukke lyde, jeg nyder stilheden og fuglenes fløjten. En enkelt maskine med vasketøj er blevet sat over og alle husets palatorer er blev afmonteret og anbragt i et glas med eddike, inden længe er de atter klar til at blive monteret vandhanerne.

Jeg tror jeg holder en fridag i dag, jeg kan ikke rigtig samle mig om skriverriet. Måske jeg bare skal smide mig i sofaen med min bog og så læse igennem, synes det lyder som en god ide. 😉


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

6 Kommentar

  • Catarina
    17. marts 2010 at 12:07