Tid til frokost

17. marts 2010

Efter jeg tog beslutningen om at i dag skulle være en fridag, har min onsdag været rigtig hyggelig. Te, bog og brændeovn i skøn forening. Jeg har faktisk hygget mig så meget, at jeg har glemt morgenmaden, så frokosten er både morgenmad og frokost. Det er nu også ok med mig. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

2 kommentarer

  • Reply TinaLiel 17. marts 2010 at 19:40

    Nogen gange skal man bare beslutte at det er fridag så man ikke drysser rundt og alligevel ikke får lavet noget. Din lyder hyggelig. Kunne godt lige spise sådan en mad! KNUS♥

    • Reply Catarina 18. marts 2010 at 07:13

      @TinaLiel: Du har ganske ret og i går måtte det være sådan. 🙂

    Skriv gerne en kommentar