Tid til frokost

17. marts 2010

Efter jeg tog beslutningen om at i dag skulle være en fridag, har min onsdag været rigtig hyggelig. Te, bog og brændeovn i skøn forening. Jeg har faktisk hygget mig så meget, at jeg har glemt morgenmaden, så frokosten er både morgenmad og frokost. Det er nu også ok med mig. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply TinaLiel 17. marts 2010 at 19:40

  Nogen gange skal man bare beslutte at det er fridag så man ikke drysser rundt og alligevel ikke får lavet noget. Din lyder hyggelig. Kunne godt lige spise sådan en mad! KNUS♥

  • Reply Catarina 18. marts 2010 at 07:13

   @TinaLiel: Du har ganske ret og i går måtte det være sådan. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.