Menu
Dagligdagen

Fileme god service

Sønnike købet i maj 2008 et headset, som han har brugt rigtig meget og som virkelig har en super dog lyd. I dag ringede han hjem til mig, for at få mig til at scanne bonnen ind og sende den til ham, for han havde skrevet til producenten og fortalt hvornår han havde købt det og at det nu ikke virkede. Producenten har så indvilliget i at sende ham et nyt, hvis bare han lige ville sende en kopi af bonnen. Det er skisma da servise så det basker. Tænk at få et nyt efter næsten to år og ikke engang skulle sende det gamle afsted først. Filme god service.


~Billedet af sønnike er fra oktober 2008.

Så det kan altså godt betale sig, at skrive og gøre opmærksom på et problem med en given vare, selv efter næsten to år. 🙂

5 kommentar

  • Catarina
    18. marts 2010 at 10:47