GO-CARD®

18. marts 2010

Jeg har altid været vild med GO-CARD® og det siden, jeg som ganske ung, så dem for første gang på diverse cafeer i Odense. Jeg har ikke sådan “raget” til mig af dem, men kun taget dem jeg kunne lide og kun et stk., i sjældne tilfælde to. Jeg har brugt dem til gaver, som bogmærker og til at pryde på mit køleskab eller opslagstavle.

I dag fandt jeg ovenstående tre kort inde i en en bog om foto og blev helt glad i låget. De er bare for skønne og jeg skal se, om jeg ikke kan finde de rigtige personer, at sende dem til. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

9 kommentarer

 • Reply TinaLiel 18. marts 2010 at 16:14

  Jeg samler også de kort når jeg er i Danmark. Der er nogen skønne ind imellem og dem du viser her er flotte…. KNUS♥

  • Reply Catarina 18. marts 2010 at 16:22

   @TinaLiel: Ja, der er rigtig mange skønne imellem, men der er altså også nogen som bare er for gyselige. 🙂

 • Reply Dejlig forårsdag 18. marts 2010 at 16:33

  […] det kan ses, er har mine GO-CARD fået plads på samme hylde, måske de alligevel ikke skal […]

 • Reply Deborah 18. marts 2010 at 16:37

  Uha, jeg har mange liggende af dem, og når jeg møder, tager jeg altid nogen med hjem, så jeg altid har et sjovt/sødt kort ved hånden!

  • Reply Catarina 18. marts 2010 at 20:32

   @Deborah: De er nemlig altid rare at have liggende. 🙂

 • Reply Fru E 18. marts 2010 at 21:23

  Nu kan det blive lidt pinligt 😉 Men jeg bliver totalt draget af de her kort og må bare have nogle med hjem. Tager altid 2 af de kort jeg kan lide for jeg nænner ikke at bruge dem, hvis jeg kun har et. Lige nu har jeg omkring….det er for pinligt….mange 🙂 Elsker de her kort.

  • Reply Catarina 19. marts 2010 at 06:22

   @Fru E: 😆 nåååå så du er én af dem der bare rager til sig. 😀 Kan godt følge dig lidt, men ikke at kunne nænne, derfor tænker jeg mig virkelig om før jeg giver et kort væk, om nu modtageren synes lige så godt om kortet som jeg. 🙂

 • Reply MAROLLEN 12. oktober 2010 at 09:37

  Hej fik lige et tip om at kikke her ind 😉
  Finde kort du har 😀

  MAROLLEN

  • Reply Catarina 17. oktober 2010 at 09:13

   @MAROLLEN: Tak skal du have og velkommen indenfor. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.