Menu
Familieliv

GO-CARD®

Jeg har altid været vild med GO-CARD® og det siden, jeg som ganske ung, så dem for første gang på diverse cafeer i Odense. Jeg har ikke sådan “raget” til mig af dem, men kun taget dem jeg kunne lide og kun et stk., i sjældne tilfælde to. Jeg har brugt dem til gaver, som bogmærker og til at pryde på mit køleskab eller opslagstavle.

I dag fandt jeg ovenstående tre kort inde i en en bog om foto og blev helt glad i låget. De er bare for skønne og jeg skal se, om jeg ikke kan finde de rigtige personer, at sende dem til. 🙂

0

9 kommentar

 • TinaLiel
  18. marts 2010 at 16:14

  Jeg samler også de kort når jeg er i Danmark. Der er nogen skønne ind imellem og dem du viser her er flotte…. KNUS♥

  Reply
  • Catarina
   18. marts 2010 at 16:22

   @TinaLiel: Ja, der er rigtig mange skønne imellem, men der er altså også nogen som bare er for gyselige. 🙂

   Reply
 • Dejlig forårsdag
  18. marts 2010 at 16:33

  […] det kan ses, er har mine GO-CARD fået plads på samme hylde, måske de alligevel ikke skal […]

  Reply
 • Deborah
  18. marts 2010 at 16:37

  Uha, jeg har mange liggende af dem, og når jeg møder, tager jeg altid nogen med hjem, så jeg altid har et sjovt/sødt kort ved hånden!

  Reply
  • Catarina
   18. marts 2010 at 20:32

   @Deborah: De er nemlig altid rare at have liggende. 🙂

   Reply
 • Fru E
  18. marts 2010 at 21:23

  Nu kan det blive lidt pinligt 😉 Men jeg bliver totalt draget af de her kort og må bare have nogle med hjem. Tager altid 2 af de kort jeg kan lide for jeg nænner ikke at bruge dem, hvis jeg kun har et. Lige nu har jeg omkring….det er for pinligt….mange 🙂 Elsker de her kort.

  Reply
  • Catarina
   19. marts 2010 at 06:22

   @Fru E: 😆 nåååå så du er én af dem der bare rager til sig. 😀 Kan godt følge dig lidt, men ikke at kunne nænne, derfor tænker jeg mig virkelig om før jeg giver et kort væk, om nu modtageren synes lige så godt om kortet som jeg. 🙂

   Reply
 • MAROLLEN
  12. oktober 2010 at 09:37

  Hej fik lige et tip om at kikke her ind 😉
  Finde kort du har 😀

  MAROLLEN

  Reply
  • Catarina
   17. oktober 2010 at 09:13

   @MAROLLEN: Tak skal du have og velkommen indenfor. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar