Menu
Hos os

GO-CARD®

Jeg har altid været vild med GO-CARD® og det siden, jeg som ganske ung, så dem for første gang på diverse cafeer i Odense. Jeg har ikke sådan “raget” til mig af dem, men kun taget dem jeg kunne lide og kun et stk., i sjældne tilfælde to. Jeg har brugt dem til gaver, som bogmærker og til at pryde på mit køleskab eller opslagstavle.

I dag fandt jeg ovenstående tre kort inde i en en bog om foto og blev helt glad i låget. De er bare for skønne og jeg skal se, om jeg ikke kan finde de rigtige personer, at sende dem til. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

9 Kommentar

  • Catarina
    18. marts 2010 at 16:22