Menu
Hos os

I tågens klamme favntag

Efter en dag som i går, hvor jeg ikke lavede andet end at sidde lunt og godt i sofaen med en bog og te inde for rækkevidde. Er jeg idag helt og aldeles klar til at kaste mig over jobtasterne igen. Jeg tror simpelthen bare at jeg havde brug for en dag, hvor jeg fik ordene serveret på et sølvfad og ikke selv skulle finde dem. Bogen. Ja, den blev jeg færdig med og er nu begyndt på 2eren. 😉

Lidt senere, når butikkerne åbner, har jeg lige et par småting der skal hentes, bl.a. skal se om jeg kan få skiftet mine, efterhånden nået slukøret, tulipaner, ud med nogle friske.

Ha’ en dejlig torsdag, i tågens klamme favntag. 🙂

PS. Tror ordene kommer lettere i dag og den tunge tåge hjælper på fantasien. 😉


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

6 Kommentar

  • Catarina
    18. marts 2010 at 08:13