Menu
Hverdagen

Fileme dårlig service

Jeg havde et par ærinder inde i Odense i dag, bl.a at få underskrevet mit feriekort, så jeg kan få mine feriepenge, det er vist lidt tid siden jeg holdt ferie. 😉 Jeg tænkte at det kunne vel ikke tage så lang tid, men for en skikkers skyld, betalte jeg ikke forud for parkeringen, men brugte mit kort som indtjekning. Men det kunne det. Jeg kom til skranken i min fagforening og forklarede mit ærinde og blev bedt om, at tage plads i venteværelset på den anden side af gangen. Som det gode medlem jeg er, gjorde jeg selvfølgelig det.

Jeg ventede og ventede og… da der var gået 20 min., ja du læste rigtigt, 20 minutter, gik jeg tilbage til receptionen, men mit udfyldte feriekort, konvolutten og 6 kr. til et frimærke og bad den søde dame i receptionen om at gi’ besked om, at jeg ikke ville vente længere og om de ikke selv kunne sende det ind, når en eller anden fik tid til at skrive under. Hun var ked af, at jeg havde ventet og beklagede det meget. Jeg sagde til hende, at det jo ikke var hendes skyld, hvorefter jeg vendte mig om og gik. Det er fileme ikke god service.

0

10 kommentar

  • Catarina
    23. marts 2010 at 21:06