Menu
Skallebølle 2004-2021

Forår med sol

Solen har været her i dag igen. Hele formiddagen har silen skinnet fra en skyfri himmel, det er først nu det er blevet helt overskyet. Jeg har også i dag gået og pillet derude i haven. Jeg har fået fjernet em masse visne blade og klippet lidt hist og her. Under alt det visne, kan jeg tydeligt se at foråret virkelig har fået fat, for det hvor er der mange små fine skud på vej.

Hortensiaen som jeg plantede ud sidste år og som jeg ikke var helt sikker på kunne klare mosten, har de fineste skud og jeg tror at den nok skal klare sig. Den bliver nok ikke vildt stor i år, men med lidt tålmodighed, så skal den som nok vokse sig stor, det er jeg helt sikker på.

Have bordet, bænken og de to af stolene, har fået en tur med den grove børste og en omgang sæbevand, de skal nok have en tur mere inden jeg smider vattæpperne i dem, men der går også lige et par dage endnu, for vinden er en smule kold, når solen ikke er fremme. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

  • Catarina
    24. marts 2010 at 16:40