Menu
Biler og Campingvogne

Pæn ventetid

Det er jo ingen hemmelighed at foråret nu endelig er kommet til Danmark og dermed er risikoen for store snemasser, reduceret gevaldigt. Jeg ringede derfor til mit værksted for at få en tid til skift af mine hjul, sådan at jeg får sandaler på Peugeoten. De har først tid til at tage den, d. 6/4 2010. Jeg plejer, at kunne komme til dagen efter jeg ringer, men de må have travlt. Godt for dem og nåå ja, for mig betyder det ikke noget, at jeg skal vente et par dage. 🙂


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

4 Kommentar

 • Per
  24. marts 2010 at 10:19

  Foråret har også bragt ny header-billede.
  Fantastisk flot og passende 😀

  SVAR
  • Catarina
   24. marts 2010 at 10:45

   @Per: Takker, synes det trængte til lidt nyt på toppen. 🙂

   SVAR
 • Helle K.
  24. marts 2010 at 11:52

  Sikke smukt headerbillede – forår!

  SVAR
  • Catarina
   24. marts 2010 at 12:09

   @Helle K.: Nemlig. 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar