Pæn ventetid

24. marts 2010

Det er jo ingen hemmelighed at foråret nu endelig er kommet til Danmark og dermed er risikoen for store snemasser, reduceret gevaldigt. Jeg ringede derfor til mit værksted for at få en tid til skift af mine hjul, sådan at jeg får sandaler på Peugeoten. De har først tid til at tage den, d. 6/4 2010. Jeg plejer, at kunne komme til dagen efter jeg ringer, men de må have travlt. Godt for dem og nåå ja, for mig betyder det ikke noget, at jeg skal vente et par dage. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Per 24. marts 2010 at 10:19

  Foråret har også bragt ny header-billede.
  Fantastisk flot og passende 😀

  • Reply Catarina 24. marts 2010 at 10:45

   @Per: Takker, synes det trængte til lidt nyt på toppen. 🙂

 • Reply Helle K. 24. marts 2010 at 11:52

  Sikke smukt headerbillede – forår!

  • Reply Catarina 24. marts 2010 at 12:09

   @Helle K.: Nemlig. 🙂

  Skriv en kommentar