Menu
Hos os

Pæn ventetid

Det er jo ingen hemmelighed at foråret nu endelig er kommet til Danmark og dermed er risikoen for store snemasser, reduceret gevaldigt. Jeg ringede derfor til mit værksted for at få en tid til skift af mine hjul, sådan at jeg får sandaler på Peugeoten. De har først tid til at tage den, d. 6/4 2010. Jeg plejer, at kunne komme til dagen efter jeg ringer, men de må have travlt. Godt for dem og nåå ja, for mig betyder det ikke noget, at jeg skal vente et par dage. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

4 Kommentar

 • Per
  24. marts 2010 at 10:19

  Foråret har også bragt ny header-billede.
  Fantastisk flot og passende 😀

  Reply
  • Catarina
   24. marts 2010 at 10:45

   @Per: Takker, synes det trængte til lidt nyt på toppen. 🙂

   Reply
 • Helle K.
  24. marts 2010 at 11:52

  Sikke smukt headerbillede – forår!

  Reply
  • Catarina
   24. marts 2010 at 12:09

   @Helle K.: Nemlig. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar